ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παπάς έκλεψε 15χρονη αλλοδαπή στην Κόρινθο...

Η μικρή απειλεί τους γονείς με SMS ότι δε θα γυρίσει σπίτι.

Στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας από χθες έχει γίνει επίσημη καταγγελία από τους συγγενείς μίας κοπελίτσας μόλις 15 ετών την οποία «έκλεψε» ένας 40χρονος ιερέας, που έχει πολλές φορές απασχολήσει τον τοπικό αλλά και Αθηναϊκό τύπο...

Η μικρή είναι αλλοδαπή αλλά ζει στην Κόρινθο από ενός έτους και όπως φαίνεται γοητεύθηκε από τα λόγια του παπά. Ενας παπάς που υπηρέτησε στην Μητρόπολη Κορίνθου μέχρι πρόσφατα, αλλά...εκδιώχθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν δίγαμος..ή πολύγαμος και είχε γίνει παπάς 5-6 φορές..

Ναι καλά διαβάσατε είχε χειροτονηθεί ιερέας από διαφορετικούς Μητροπολίτες αρχής γενομένης από την Αρκαδία.! Σε όποιο μέρος τον αναγνώριζαν έφευγε και πήγαινε στην επόμενη Μητρόπολη.
 Μάλιστα έλεγε ότι είναι και καθηγητής Πανεπιστημίου..
Μεγάλη Αθηναϊκη Εφημερίδα είχε και αυτή παραπλανηθεί και του είχε κάνει ολοσέλιδο αφιέρωμα!Οι γονείς της 15χρονης έκαναν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου για αρπαγή της ανήλικης και η αστυνομία κάνει εκτεταμένες έρευνες για να ανακαλύψει που κρύβει την μικρή.

Η νεαρή όμως είναι απόλυτα παραμυθιασμένη και ακολούθησε με τη θέλησή της τον παπά, ενώ σήμερα το πρωί, έστειλε ένα SMS στους γονείς της και τους απειλεί ότι αν δεν αποσύρουν την καταγγελία στην αστυνομία δε θα γυρίσει ποτέ ξανά στο σπίτι της. Η ανησυχία των γονέων της είναι πλέον πολύ μεγάλη και η αστυνομία ελπίζει ότι πολύ σύντομα θα μπορέσει να εντοπίσει που κρύβεται το ζευγάρι από το σήμα του κινητού της.
Πηγή:loutrakiblog.blogspot.com