Οριστικοποιούνται τα μουσικά σχήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Νότης Σφακιανάκης έκλεισε συνεργασία με την Αγγελική Ηλιάδη σε ένα σχήμα λαϊκό που αναμένεται να κερδίσει μεγάλο μέρος του κόσμου σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η συμφωνία κλείστηκε πριν τρεις εβδομάδες.

Ο Νίκος Βέρτης θα συνεχίσει στο Fantasia μέχρι και αρχές Οκτωβρίου και στην συνέχεια θα ανηφορίσει στην συμπρωτεύουσα στο ΟΡΑΜΑ το πετυχημένο πρόγραμμά που είχε στην παραλιακή.
Ο Χρήστος Χολίδης χωρίς να φορτσάρει στο ROMEO αλλά με φανατικό κοινό να τον ακολουθεί ανεβαίνει Θεσσαλονίκη στα ΑΣΤΡΑ μαζί με την ανερχόμενη και χρυσή δισκογραφικά Βασιλική Νταντά που έκανε κίνηση ματ μετά την συνεργασία που έχει αυτή την περίοδο στις «Μούσες εν χορό».

Ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει την συνεργασία του με τον «Διογένη» και θα είναι με νέα παιδιά στο πλάι του μετά τις 15 περίπου εμφανίσεις που θα κάνει στην συμπρωτεύουσα σε λίγες μέρες. Στις 26 Αυγούστου πρεμιέρα στο «Τeatro» κάνει ο Σταμάτης Γονίδης με τον Νίκο Κουρκούλη και την Φανή Δρακοπούλου για να δώσουν σκυτάλη μετά τις γιορτές στον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλο.

Τέλος στο Frangeliko αναζητείτε γυναίκα που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Γιαννιά , ενώ στο Caramella η Χρύσπα θα πλαισιώσει τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει ακάθεκτος στο Posidonio και ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τους Onirama και την Ελένη Φουρέιρα θα κάνουν ένα πρόγραμμα στο Αθηνών Αρένα που αναμένεται να συζητηθεί, πρίν ανηφορίσουν για τη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Αξιού το Σεπτέμβρη, χωρίς τους Onirama αλλά με την Τάμτα.
Πηγή:http://tvnea.blogspot.com