Ξανά στους δρόμους οι Αγανακτισμένοι

Στις 3 Σεπτέμβρη αναμένεται το επόμενο μεγάλο ραντεβού των Αγανακτισμένων, οι οποίοι μετά από ένα μικρό διάλειμμα για... διακοπές, δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν και τις θέσεις τους στις πλατείες της χώρας ενάντια στα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα. Στις 25 Αυγούστου η πρώτη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, οι πρώτες συναντήσεις οργανωτικού χαρακτήρα έχουν ήδη αρχίσει για το κίνημα που τους προηγούμενους μήνες, διαδήλωνε ειρηνικά ενάντια στα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα.

Στις 3 Σεπτεμβρίου θα συζητηθεί εάν το κίνημα θα περάσει σε νέα φάση πολιτικής συγκρότησης με πλαίσιο αρχών και θέσεων. Ακόμη, όλο το καλοκαίρι δεν σταμάτησε η συζήτηση μέσω του Facebook αλλά και της σελίδας των Αγανακτισμένων το Real Democracy, όπου γινόταν ανταλλαγή προτάσεων και ιδεών, με διαλόγους στους οποίους οι συμμετέχοντες με επιχειρήματα, είτε διαφωνούσαν είτε συμφωνούσαν.

Αν το το κίνημα θα διατηρήσει την μαζικότητα και τη δύναμη που είχε στην αρχή ή όχι, πρόκειται να διαπιστωθεί σε μερικές ημέρες.