Κτήνος κάρφωσε με ξιφολόγχη έγκυο στην Κω!

Σοκ στο πανελλήνιο. 
Νεαρός άνδρας δεν δίστασε να μαχαιρώσει πισώπλατα μια έγκυο γυναίκα με ξιφολόγχη. Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη!

Tο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης, όταν ένας νεαρός άνδρας μπήκε σε mini market που υπάρχει απέναντι από τον ΟΤΕ και μαχαίρωσε την υπάλληλο του καταστήματος, η οποία είναι έγκυος στον 7ο μήνα.
Ο αδίστακτος ληστής  μπήκε μέσα στο μαγαζί περίμενε να φύγουν οι πελάτες στην συνέχεια συνομίλησε για λίγο με την κοπέλα σε χαλαρό ύφος και όταν βρήκε ευκαιρία την μαχαίρωσε 3 φορές στην πλάτη και έφυγε.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ο δράστης μπήκε με καπέλο μέσα στο μαγαζί με αποτέλεσμα οι κάμερες ασφαλείες που υπάρχουν να μην έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο του και οι αστυνομικοί περιμένουν την βοήθεια της κοπέλας για να τους δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται για να συνεχίσουν τις έρευνες.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς,  ο δράστης μπήκε και κάρφωσε την γυναίκα με ξιφολόγχη.
Η περιγραφή του δράστη, την οποία έχει δώσει στη δημοσιότητα η αστυνομία μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος είναι η εξής:
Φορούσε άσπρη βερμούδα,άσπρα παπούτσια,μαύρη μπλούζα,έχει ύψος περίπου 1,75,φορούσε καπέλο και έχει δυο τατουάζ και στα δυο του χέρια. Η ηλικία του εκτιμάτε ότι είναι γύρω στα 25.
Οι αστυνομικές αρχές του νησιού έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη,
Η 39χρονη, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κω.
Σύμφωνα με τους ιατρούς, η γυναίκα έχει ξεφύγει τον κίνδυνο να χάσει την ζωή της, είναι καλύτερα στην υγεία της (τραυματίστηκε στο έντερο) ενώ και το έμβρυο έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Πηγή : Kosnews24.gr