Σκοπιανοί ζητούν λύτρα για να επιστρέψουν την σωρό Έλληνα βοσκού

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!
Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκες στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων.. Ντόπιοι κτηνοτρόφοι όχι μόνο παρακρατούν τη σορό ενός Έλληνα κτηνοτρόφου που άφησε την τελευταία του πνοή στα Σκόπια, υπό αδιευκρίνιστες μάλιστα συνθήκες, αλλά ζητούν και....



λύτρα για να την επιστρέψουν! Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε περάσει τα σύνορα στην περιοχή Βορεινό της Πέλλας μαζί με έναν εκ των δύο υιών του αναζητώντας το κοπάδι τους που είχε εξαφανιστεί. Όταν έγιναν αντιληπτοί από Σκοπιανούς κτηνοτρόφους, τους περικύκλωσαν και με άγριες διαθέσεις άρχισαν να τους ρωτούν γιατί βρίσκονταν εκεί. 
Αν και εξήγησαν πατέρας και υιός ότι αναζητούσαν το κοπάδι τους, ξέσπασε άγριος καυγάς. Λίγες στιγμές μετά, ο άτυχος 67χρονος κτηνοτρόφος έπεφτε νεκρός στο έδαφος. Ο υιός του μετά από κάποιες ώρες επέστρεψε στο ελληνικό έδαφος σε κατάσταση σοκ και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Έδεσσας καθώς φέρει πληγές και κτυπήματα.

Σύμφωνα με τον άλλο υιό του άτυχου 67χρονου κτηνοτρόφου, οι Σκοπιανοί άρχισαν να τους κτυπούν με μανία με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον πατέρα του και να τραυματίσουν τον αδερφό του.
Οι Σκοπιανοί, από την άλλη, ισχυρίζονται ότι ο 67χρονος σκόνταψε και έπεσε, ενδεχομένως μετά από καρδιακό επεισόδιο. Σε κάθε περίπτωση, η στάση τους είναι τουλάχιστον προκλητική καθώς αρνούνται να παραδώσουν τη σορό του 67χρονου ζητώντας λύτρα ύψους 15.000 ευρώ για ζημιές που προκάλεσε ο ίδιος και ο υιός του στα κοπάδια τους…