Δικηγόρος σε διαθεσιμότητα λόγω …εθισμού στα video games

Ένας δικηγόρος από την Πενσυλβάνια τέθηκε στην ηλικία των 43 χρόνων σε τριετή διαθεσιμότητα έπειτα από απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Ο λόγος ήταν ότι αδυνατούσε να ασκήσει τα δικηγορικά του καθήκοντα εξαιτίας της αρρώστιας του για τα video games!

Στο παρελθόν, ο δικηγόρος, ονόματι...
Matthew Eshelman, εργαζόταν για λογαριασμό μιας εταιρείας, από την οποία αναγκάστηκε να αποχωρήσει όταν τα παιχνίδια άρχισαν να υπονομεύουν τη δουλειά του.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έδειξε να τον πτοεί. Σύντομα, ξεκίνησε να ασκεί τη δικηγορία για δικό του λογαριασμό με τη μανία του για τα video games να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά…
Το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Πενσυλβάνια απαρίθμησε 17 υποθέσεις στις οποίες ο Eshelman δεν άνταποκρίθηκε στα δικηγορικά του καθήκοντα, μεταξύ των οποίων πτωχεύσεις, διαζύγια και εισπράξεις οφειλών.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο δικηγόρος έχασε προθεσμίες και αρχεία των πελατών του, ενώ σε μία υπόθεση διαζυγίου έφτασε στο σημείο να ψευδεί συνειδητά. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τη διαρκή παράβλεψη των κλήσεων των εξαγριωμένων πελατών του.
Μία θλιβερή ιστορία που μαρτυρά για ακόμα μια φορά την εθιστικότητα των video games…