Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους από 1 Σεπτεμβρίου!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!


Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



Green Lantern
(Green Lantern)

Επιστημονική Φαντασία 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 114'

Σ’ ένα σύμπαν αχανές και μυστηριώδες, εδώ και αιώνες υπάρχει μια μικρή, αλλά πανίσχυρη δύναμη. Προστάτες της ειρήνης και της δικαιοσύνης, είναι γνωστοί ως το Σώμα των Γκρην Λάντερν. Μια αδελφότητα πολεμιστών που έχουν ορκιστεί να διατηρούν την γαλαξιακή τάξη.

Κάθε Γκρην Λάντερν φοράει ένα δαχτυλίδι που του χαρίζει υπερδυνάμεις. Αλλά, όταν ένας νέος εχθρός, ο Πάραλλαξ, απειλήσει να καταστρέψει την ισορροπία δυνάμεων στο Σύμπαν, η μοίρα τους, και μαζί η μοίρα της Γης εναπόκεινται στα χέρια του νεότερου μέλους τους και πρώτου ανθρώπου που επιλέχτηκε, του Χάλ Τζόρνταν (Ράιαν Ρέινολντς). Ο Χαλ είναι ένας προικισμένος, αν και λίγο υπερόπτης, πιλότος νέων αεροπλάνων. Δυστυχώς γι αυτόν, οι Γκρην Λάντερνς δεν τρέφουν ακόμη ιδιαίτερο σεβασμό για τους ανθρώπους, κυρίως γιατί κανείς μέχρι σήμερα, δεν έχει καταφέρει να τιθασεύσει τις απεριόριστες δυνάμεις του δαχτυλιδιού.

Ο Χαλ, όμως, είναι το κομμάτι του παζλ που έλειπε. Εκτός από αποφασιστικότητα και δύναμη θέλησης, έχει κάτι που κανένα μέλος του Σώματος δεν είχε ποτέ: ανθρωπότητα. Με την ενθάρρυνση της συναδέλφου και παιδικής του αγάπης, Κάρρολ Φέρις (Μπλέικ Λάιβλι), ο Χαλ θα προσπαθήσει να μάθει τις νέες του δυνάμεις και να ξεπεράσει τους φόβους του, ώστε όχι μόνο να αποτελέσει το σημείο κλειδί στην ήττα του Πάραλλαξ, αλλά και να γίνει ο σπουδαιότερος Γκρην Λάντερν.

Από 25/8/2011

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: 
Μάρτιν Κάμπελ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ράιαν Ρέινολντς, Μπλέικ Λάιβλι, Πίτερ Σάρσγκααρντ, Μαρκ Στρονγκ, Τιμ Ρόμπινς, Αντζελα Μπάσετ





Κόναν ο Βάρβαρος (3D)
(Conan the Barbarian)

Περιπέτεια 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη

Μια αποστολή που ξεκινά ως προσωπική βεντέτα για τον Κόναν, εξελίσσεται σε επική μάχη ενάντια σε θανάσιμους αντίπαλους και τρομακτικά τέρατα, όταν αντιλαμβάνεται πως είναι η μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία της Hyboria από το βασίλειο ενός υπερφυσικού κακού.
Από 25/8/2011

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάρκους Νίσπελ  
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέισον Μόμοα (Ο Khal Drogo του Game of Thrones), Στίβεν Λανγκ, Ρόουζ ΜακΓκόουαν, Ρον Πέρλμαν, Ρέιτσελ Νίκολς






Ο Πρώτος Εκδικητής: Κάπτεν Αμέρικα
(The First Avenger: Captain America)

Περιπέτεια , ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 124'

Έτος 1941. Ένας ασθενικός στρατιώτης, ο Στιβ Ρότζερς, έπειτα από απανωτές απορρίψεις του από τον αμερικανικό στρατό, δέχεται να συμμετάσχει εθελοντικά σε ένα πιλοτικό, πειραματικό σχέδιο των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων που στόχο έχει να δημιουργηθεί ένας Υπερ-Στρατιώτης.

Όταν Ναζί κάνουν την εμφάνισή τους και απειλούν την υφιστάμενη τάξη πραγμάτων, ο Ρότζερς καλείται να αναλάβει το ρόλο του Captain America, του Πρώτου Εκδικητή και να σώσει τον κόσμο, έχοντας συνεργάτες του, τον παιδικό του φίλο Μπάκι Μπαρνς, την Πέγκι Κάρτερ και το Συνταγματάρχη Τσέστερ Φίλιπς, στον αγώνα του ενάντια στη σατανική οργάνωση HYDRA, της οποίας ηγείται ο Red Skull.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζο Τζόνστον
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κρις Έβανς, Χιούγκο Γουίβινγκ, Τόμι Λι Τζόουνς, Στάνλεϊ Τούτσι, Ντομινικ Κούπερ, Χέιλι Άτγουελ






Σκυλάκια στο Διάστημα (μεταγλωττισμένη)
(Space Dogs)

Animation, Κωμωδία, Παιδική 2010, Ρωσία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 85'

Η Μπέλκα, ένα εκπαιδευμένο σκυλάκι τσίρκου, και η Στρέλκα, ένα πανέξυπνο αδέσποτο, θα περάσουν από αμέτρητα τεστ και στρατιωτική εκπαίδευση, υπό την καθοδήγηση ενός υπέροχου λυκόσκυλου, του Κάζμπεκ, μέχρι να επιλεγούν τελικά, ανάμεσα από δεκάδες σκυλιά, ως αυτά που θα πάνε στο Διάστημα για να φέρουν εις πέρας μια μοναδικής εμπειρίας αποστολή.  

Από 25/08/2011  

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ίννα Εβλανίκοβα






Barbie Σχολείο για Πριγκίπισσες
(Barbie Princess Charm School)

Animation, Κωμωδία, Παιδική 2010, Ρωσία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 85'

Η Μπλερ (Barbie), μια πανέμορφη και γλυκιά κοπέλα, δεν πιστεύει στην τύχη της, όταν της ανακοινώνουν πως επιλέχθηκε να παρακολουθήσει μαθήματα σε ένα φημισμένο Σχολείο για Πριγκίπισσες.

Πρόκειται για ένα υπέροχο, ονειρεμένο μέρος, όπου οι υποψήφιες πριγκίπισσες εκπαιδεύονται πάνω σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν, προκειμένου να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στα μελλοντικά τους καθήκοντα: από χορό και τρόπους καλής συμπεριφοράς μέχρι το πλήρες εθιμοτυπικό ενός party τσαγιού.

Η Μπλερ λατρεύει τα μαθήματά της και σύντομα πιάνει φιλίες με τα κορίτσια του σχολείου αν και, στην πραγματικότητα νιώθει κάπως παράταιρη, καθότι είναι η μόνη μη γαλαζοαίματη σε ολόκληρο το σχολείο. Μια σειρά από ασυνήθιστα περιστατικά, ωστόσο, σύντομα θα δημιουργήσει στα κορίτσια την εντύπωση πως η επιλογή της Μπλερ για φοίτηση στο Σχολείο μπορεί, τελικά, να μην ήταν και τόσο τυχαία, καθώς μοιάζει εκπληκτικά με την χαμένη πριγκίπισσα της Gardenia. Η Βarbie με τις φίλες της προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια, έχοντας στο πλευρό τους τις πιστές τους νεραϊδούλες, ενώ η Ντελάνσι, μια κακομαθημένη συμμαθήτριά τους και αντίζηλος της Μπλερ, η οποία εποφθαλμιά το θρόνο του εν λόγω κρατιδίου, επιχειρεί να τις εμποδίσει με κάθε τρόπο.  

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ζέκε Νόρτον  
ΣΕΝΑΡΙΟ: Ελίζ Άλεν




Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη, οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!