Θεσσαλονίκη: Έκανε αναλήψεις από λογαριασμό του νεκρού εραστή της!

Στο... κόλπο ήταν μπλεγμένη ακόμα μια γυναίκα - Η ''αφαίμαξη'' ξεκίνησε το 2003 όταν πέθανε ο κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού

Για απάτη και πλαστογραφία, κατηγορούνται δύο γυναίκες, ηλικίας 56 και 39 ετών, που όπως φαίνεται αποσπούσαν χρηματικά ποσά από τραπεζικό λογαριασμό ηλικιωμένου, που πέθανε το 2003.

Όπως διαπιστώθηκε η 56χρονη, που παλιότερα διατηρούσε σχέση με τον ηλικιωμένο, κατηγορείται ότι από το Δεκέμβριο του 2010, προμηθεύτηκε από την 39χρονη πλαστογραφημένες εξουσιοδοτήσεις και στη συνέχεια πραγματοποίησε από τραπεζικό υποκατάστημα έξι αναλήψεις χρημάτων, συνολικού ποσού 85.000 ευρώ.

Επίσης, φέρεται ότι επιχείρησε να αποσπάσει άλλες 90.000 ευρώ από τον ανενεργό τραπεζικό λογαριασμό του ηλικιωμένου που είχε πεθάνει πριν από 8 περίπου χρόνια.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και στους επαγγελματικούς χώρους των δύο γυναικών (γραφεία διεκπεραίωσης αυτοκινητιστικών υποθέσεων) βρέθηκε το τραπεζικό βιβλιάριο του ηλικιωμένου καθώς και πολλά έντυπα εξουσιοδοτήσεων, που έφεραν πλαστές σφραγίδες θεώρησης και υπογραφές αρμόδιων υπαλλήλων.