"Παραμύθι" η ιστορία του "άγριου" έφηβου..;

Πρίν από 10 μέρες σαν ενημερώσαμε για την είδηση ότι ένας νέος στη γερμανία ισχυριζόταν ότι ζούσε επι πέντε χρόνια ως άγριος με τον πατέρα του ανάμεσα στα δέντρα!

Απ' ότι φαίνεται όμως, αναθεωρούν οι γερμανικές αρχές για την αξιοπιστία των ισχυρισμών του ανήλικου για όσα υποστήριξε για τη ζωή του στο δάσος και τον θάνατο του πατέρα του...
Πεπεισμένοι ότι τελικά ο 17χρονος Ryan ψευδόταν είναι οι γερμανοί αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση λόγω όχι μόνο των ισχυρισμών του ανήλικου αλλά και των πράξεών του.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση άρχισε να προβληματίζει τις αρχές του Βερολίνου όταν στις 5 Σεπτεμβρίου εντόπισαν έναν νέο, ο οποίος τους εξομολογήθηκε ότι ζούσε στο δάσος με τον πατέρα του για 5 χρόνια μέχρι που εκείνος απεβίωσε.

Σταδιακά, οι αστυνομικές αρχές έμαθαν ότι και η μητέρα του ανήλικου είχε αποβιώσει σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η επιμονή ωστόσο του Ryan ότι αγνοεί την ταυτότητά του κι ότι δε θυμάται ποιος είναι έχει προκαλέσει μάλλον τη δυσπιστία των αρχών.

Μάλιστα, επικεφαλής της αστυνομίας του Βερολίνου, Thomas Neuendorf, είπε: «Πώς είναι δυνατόν κάποιος, ο οποίος αγνοεί την ταυτότητά του να μην δείχνει και κανένα ενδιαφέρον να μάθει ποιος είναι; Δεν μοιάζει και τόσο για άτομο που να έχει ζήσει για πέντε χρόνια στο δάσος. Ίσως μας παρουσιάζει μια μη πραγματική ιστορία. Αυτό θα εξηγούσε και την επιμονή του να μην παίρνει διαστάσεις η ιστορία του.

Η σκηνή που είχε μαζί του ήταν μεν χρησιμοποιημένη αλλά σε καμία περίπτωση δε δίνει την εντύπωση ότι έχει χρησιμοποιηθεί για πέντε χρόνια. Άλλωστε, όταν εντοπίστηκε ο νεαρός ήταν περιποιημένος και καθαρός. Τα νύχια του ήταν καθαρά και κομμένα και τα χέρια του μαλακά. Τέτοια στοιχεία προκαλούν πολλά ερωτήματα σχετικά με το εάν τελικά λέει την αλήθεια ή απλά ψεύδεται.

Επιπλέον, ο ίδιος υποστηρίζει ότι περπατούσε επί δύο εβδομάδες χωρίς όμως να μπορεί να μας δώσει καμιά επιπλέον πληροφορία για το ταξίδι του. Δεν μας έχει αποκαλύψει περαιτέρω πληροφορίες για την περίπτωσή του που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα».

Πολλά ερωτήματα προκαλεί επίσης το γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το πτώμα του πατέρα του 17χρονου παρά τις έρευνες που διεξήγαγε η αστυνομία.
Πηγή: topeiraxtiri.blogspot.com