Διάσημοι και τα...άσχημα αδέρφια τους

Ότι κάτι σας θυμίζουν μερικοί είναι το σίγουρο αλλά δεν μπορείτε να το…εστιάσετε. Θα σας αποκαλύψω τον λόγο. Γιατί είναι η λίγο πιο...
άσχημη εκδοχή των πανέμορφων και λαμπερών αδερφών τους, οι οποίοι φυσικά τυχαίνει να είναι και celebrities. Η φύση στάθηκε άδικη μαζί τους και σε ομορφιά και σε ταλέντο (τουλάχιστον σε μερικούς). Ο αδερφός πάντως του Brad Pitt , Doug, αν και μοιάζουν, δεν πλησιάζει καν την ομορφιά του διάσημου αδερφού του. Απ’ την άλλη η Louise Adams αδερφή της Victoria Beckam, μοιάζει στην…ξινίλα με την αδερφή της αλλά και στο ανύπαρκτο ταλέντο της (συγνώμη κιόλας αλλά σύζυγος ταλαντούχου δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχεις και ταλέντο ο ίδιος). Ωστόσο η Victoria είναι πιο όμορφη από την αδερφή της.
Αυτές που είναι σε δυσμενή θέση βέβαια αν και όμορφες, είναι οι αδερφές της Ζιζέλ, Γκαμπριέλα και Ραφαέλα. Άδικο να συναγωνίζεσαι το τέλειο.
Mε διαφορά όμως η χειρότερη περίπτωση είναι αυτή της αδερφής της JLO. H Leslie Lopez, το μοναδικό που έχει κοινό με την αδερφή της, και δυστυχώς για αυτήν, είναι το ..επίθετο.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν ο αδερφός/αδερφή σου είναι celebrity δύσκολα κερδίσεις στη σύγκριση.