Οδηγίες αυστηρά για...εργένηδες

Οι εργένηδες ..."θερίζουν" στην σημερινή κοινωνία και το βλέπουμε καθημερινά. Αλλά ρε παιδιά μήπως κάνετε κάποια βασικά λάθη; Για παράδειγμα....

με ποιόν τρόπο ζητάτε το τηλέφωνο μιας κοπέλας και περιμένετε να το πάρετε κιόλας. Σας προσφέρω 5 βασικά σημεία που μπορείτε να αποσπάσετε το τηλέφωνο της ενδιαφερόμενης, κινώντας της το ενδιαφέρον.

1. Δεν πάτε να της μιλήσετε για 2 λεπτά βομβαρδίζοντάς την με ερωτήσεις και μετά απαιτείτε να σας δώσει και τηλέφωνο. Δώστε λίγο χρόνο στη συζήτηση.


2. Ζητήστε τηλέφωνο μόνο από κοπέλες οι οποίες βλέπετε ότι επικοινωνείτε. Αν δεν συνεννοείστε μέσα στα πρώτα λεπτά, γιατί να το κάνετε μετά; Μη χάνετε το χρόνο σας. Πάμε γι ' άλλα.


3. Αν η κοπέλα είναι με φίλες της, μην πάτε να την ξεκόψτε μιλώντας μόνο σε αυτήν. Μιλήστε σε όλες. Θα σας συμπαθήσουν και έχετε το πλεονέκτημα.


4. Μην μονοπωλείτε τον χρόνο της. Αν για παράδειγμα τη δείτε σε ένα μπαρ με φίλους μιλήστε της όταν τη βρείτε μόνη της αλλά μην την πάρετε...μονότερμα. Σεβαστείτε το χρόνο της. Έτσι δημιουργείτε και περισσότερο μυστήριο.


5. Και ερχόμαστε στο τελευταίο, όπου αν έχετε ακολουθήσει τα προηγούμενα όχι μόνο θα σας προσφέρει το τηλέφωνό της αλλά θα περιμένει πως και πως να σας δει. Το μυστήριο έκανε τη δουλειά του.


Καλή έξοδο...