Δύσκολες πολιτικές ώρες για τον Ψωμιάδη - σχολιαστής σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι;;

Κανένας από όσους ασχολούνται με την πολιτική δεν θα ήθελε, τις ώρες αυτές, να βρίσκεται στη θέση του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ο σε αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας βλέπει μέσα σε λίγες ώρες, να βρίσκεται στο περιθώριο των εξελίξεων....
, θέση που κάθε άλλο παρά είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Μόλις το Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ απέφυγε να τον συναντήσει στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ και για τον λόγο αυτό δεν πήγε ούτε στο περίπτερο της Περιφέρειας (όπου ο Ψωμιάδης του ετοίμαζε υποδοχή με χορευτικά συγκροτήματα και τον περίμενε για να του χαρίσει βιβλίο). Σήμερα δε...
ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε σε σύσκεψη όλους τους Περιφερειάρχες της χώρας και φυσικά ο Ψωμιάδης δεν μπορούσε να είναι παρών και έμεινε απ΄ έξω (χάνοντας την ευκαιρία για δηλώσεις και όλα τα υπόλοιπα).
Όλα αυτά, αν τα συνδυάσουμε με τη φήμη που κυκλοφόρησε σήμερα ότι επίκειται και νέα δίωξη εναντίον του, τότε μάλλον είναι άσχημες οι εξελίξεις για τον "πολιτικό" Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο οποίος, μετά από όλα αυτά, θα θεωρήσει πως έχει γίνει "στόχος" του πολιτικού κατεστημένου και ίσως ανακοινώσει μέχρι και την αποχώρησή του από την πολιτική.
Κάπως έτσι δείχνει να του "ανοίγει" ένας νέος δρόμος, που (πάντα σύμφωνα με τις φήμες που ακούγονται) θα είναι αυτός του πολιτικού σχολιαστή σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι. 

πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com