Courtney Cox: "Μετά τα 40 είμαστε πιο sexy" (Φωτογραφίες)

Η Courtney Cox αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Η ηθοποιός Courtney Cox που έγινε γνωστή μέσα από το σίριαλ των Friends είναι πλέον 47 ετών. Αποτελεί αναμφισβήτητα ένα ζωντανό παράδειγμα ότι η ομορφιά και η γοητεία μιας γυναίκας δεν χάνεται με την πάροδο του χρόνου. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό New Beauty αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της και το πώς αντιλαμβάνεται τη ζωή.
Δείτε τις φωτογραφίες της!


«Γυμνάζομαι 4 φορές την εβδομάδα με personal trainer, γενικά προσέχω τη διατροφή μου και ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα φάω ένα ελαφρύ πρωινό συνοδευόμενο με καφέ, το μεσημέρι συνήθως τρώω κοτόπουλο με σαλάτα και το βράδυ πάλι θα προτιμήσω να φάω ψητό κρέας ή ψάρι με λαχανικά» και συνέχισε: «Βέβαια δεν μπορώ να στερηθώ το τυρί και τα φιστίκια που μου αρέσουν πολύ και περιστασιακά θα φάω και ψωμί ή ζυμαρικά.»


Όμως το πιο ενδιαφέρον σημείο της συνέντευξης της ήταν άλλο , όπως είπε η Courtney Cox: «Το μυστικό ομορφιάς μιας γυναίκας δεν πιστεύω ότι βρίσκεται στη διατροφή και τη γυμναστική αλλά μέσα της, γι’ αυτό θεωρώ ότι μετά τα 40 είμαστε πιο sexy, το μυαλό και οι εμπειρίες μας κάνουν πιο σεξουαλικές».

 Πηγή: newsbeast.gr