Jennifer Aniston: "Αγενής και αναξιοπρεπής ο Brad Pitt"

Εξοργισμένη είναι η Jennifer Aniston από τη δήλωση του Brad Pitt ο οποίος υποστήριξε πως ο γάμος του ήταν βαρετός, μίζερος και προσποιητός.
Άτομα από το περιβάλλον της ηθοποιού αποκαλύπτουν πως...
η Jennifer όταν έμαθε για τη συνέντευξη του πρώην άνδρα της είπε: "υπερέβη τα όρια και έγινε αγενής, προσβλητικός και αναξιοπρεπής".
Η Jennifer δεν έχει τοποθετηθεί με δημόσια δήλωση επί του θέματος καθώς σε αντίθεση με τον Pitt προτιμά να διατηρεί χαμηλούς τόνους.
Υπενθυμίζεται πως μετά το σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις του ηθοποιού, ο Pitt έβγαλε ανακοίνωση υποστηρίζοντας πως τα λόγια του διαστρεβλώθηκαν...
"Μέσα μου ξέρω τις προθέσεις μου, ξέρω τι πιστεύω και τι νιώθω για τη Jennifer,όπως ξέρω και ότι τα λόγια μου διαστρεβλώθηκαν, ζω εκτός της πλαστής πραγματικότητας που δημιουργούν οι δημοσιογράφοι και το βρίσκω υγιές", είχε πει στην εκπομπή Today Show όταν ο παρουσιαστής Matt Lauer άνοιξε το περιοδικό που είχε δώσει συνέντευξη και πήγε να τον ρωτήσει σχετικά με τα όσα είπε.
H Jennifer το τελευταίο διάστημα πέρασε δύσκολες στιγμές αφού η μητέρα της, με την οποία δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, έπαθε εγκεφαλικό. Ωστόσο, δίπλα της βρίσκεται συνεχώς ο Justin Theroux ο οποίος δείχνει να περνάει καλά μαζί της και να μην... μιζεριάζει.