Οι νέες ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους από 13 Οκτωβρίου!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!
Πολλές νέες ταινίες και για όλα τα γούστα από σήμερα στους κινηματογράφους..

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!


Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



Πόντιοι - New Generation
(Πόντιοι - Νέα Γενιά)

Κωμωδία 2011, Ελλάδα, Έγχρωμη, Διάρκεια: 91'

Όλα ξεκινούν όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ως φιλόπατρις εμπιστεύεται τον καλό του φίλο και μεγάλο σκηνοθέτη Χαριτίδη (Παύλος Κοντογιαννίδης) να μεταφέρει στο «πανί» το βιβλίο που έχει γράψει με τις περιπέτειες των γονιών τους:

…2 παιδιά γίνονται μάρτυρες μίας μαφιόζικης συμπλοκής και της απόκρυψης ενός θησαυρού σε έναν ελαιώνα. Μετά από χρόνια τα δύο αγόρια, που έχουν γίνει άντρες πια, πνιγμένοι από χρέη και υποχρεώσεις αποφασίζουν να ψάξουν τον θησαυρό. Στον ελαιώνα όμως έχει χτιστεί ένα γυναικείο μοναστήρι. Τώρα θα πρέπει να σκαρφιστούν έναν τρόπο να μπούνε στο μοναστήρι και να ανακαλύψουν τον θησαυρό!

Οι Πόντιοι δοξάστηκαν από τον ελληνικό λαό για την ιστορία τους και το ιδιαίτερο πνεύμα τους ενώ λατρεύτηκαν από το ευρύ κοινό μέσα από ιστορίες γεμάτες χιούμορ και γέλιο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ομηρος Ευστρατιάδης
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Παύλος Κοντογιαννίδης, Μιχάλης Μητρούσης, Μάρκος Λεζές, Ελένη Φιλίνη, Τόνι Αντονι, Τζούλια Αλεξανδράτου, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Κώστας Βουτσάς, Πηνελόπη Πιτσούλη, Παναγιώτης Ψωμιάδης







Μη Φοβάσαι Το Σκοτάδι
(Don't Be Afraid Of The Dark)

Τρόμου 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 115'

Η Έπαυλη Μπλάκγουντ έχει νέους νοικάρηδες. Ενώ ο αρχιτέκτονας Άλεξ Χερστ (Γκάι Πιρς) με την νέα του φίλη, Κιμ (Κέιτι Χολμς), αναπαλαιώνουν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας τους, η μικρή κόρη της Κιμ, Σάλι, (Μπέιλι Μάντισον)—παραμελημένη από την μητέρα της και τον καριερίστα μπαμπά της—μπορεί να εξερευνήσει την μακάβρια ιστορία και τις σκοτεινές γωνιές της έπαυλης.

Την έρευνά της, παρακινούν φωνές, περίεργοι ψίθυροι, που την καλούν από το υπόγειο, που της υπόσχονται κατανόηση και φιλία, πεινούν και το μόνο που επιζητούν είναι η ελευθερία τους. Όταν η Σάλι θα ενδώσει στην περιέργεια της, θα ανοίξει την πόρτα σε έναν τρομακτικό κόσμο, από τον οποίο θα αναδυθεί ένας στρατός από τέρατα με μοχθηρά μάτια και κοφτερά νύχια, μικρά σε μέγεθος, αλλά αμέτρητα σε αριθμό: τους χομούνκουλους.
Έχοντας να αντιμετωπίσει τον τρόμο που απειλεί να σκοτώσει την ίδια και την οικογένεια της, η Σάλι προσπαθεί απεγνωσμένα να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους στο σπίτι. Έχει όμως ένα εμπόδιο: δεν την πιστεύει κανείς. Θα καταφέρει να τους πείσει εγκαίρως για την αλήθεια των λόγων της ή θα γίνει και η δική της οικογένεια, ένα ακόμα ατυχές κεφάλαιο, στην ιστορία τρόμου της Έπαυλης Μπλάκγουντ;


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τρόι Νίξι
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Κέιτι Χολμς, Γκάι Πιρς, Μπέιλι Μάντισον, Άλαν Ντέιλ, Τζούλια Μπλέϊκ, Τζακ Τόμπσον







Contagion (από 19/10)
(Contagion)

Περιπέτεια 2011, ΗΠΑ/ΗΑΕ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 106'

Από την Τετάρτη 19/10

Μία ταξιδιώτισσα παίρνει ξηρούς καρπούς από ένα μπολ στο μπαρ του αεροδρομίου, πριν δώσει την πιστωτική της κάρτα στον σερβιτόρο. Μια επαγγελματική συνάντηση ξεκινά με ανταλλαγή χειραψιών. Ένας άνδρας βήχει σε ένα κατάμεστο λεωφορείο...
Μία επαφή... Μια στιγμή... Και ένας φονικός ιός έχει ήδη εξαπλωθεί.

Όταν η Μπεθ Έμχοφ (Γκουίνεθ Πάλτροου) επιστρέφει στη Μινεάπολη από ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Χονγκ-Κονγκ, η αδιαθεσία που απέδιδε στο τζετ-λαγκ υποτροπιάζει. Δύο ημέρες αργότερα, κείτεται νεκρή στην Εντατική, τη στιγμή που οι γιατροί λένε στον σοκαρισμένο σύζυγό της (Ματ Ντέιμον) ότι δεν ξέρουν πού οφείλεται ο θάνατός της.

Πολύ σύντομα, και άλλοι άνθρωποι αρχίζουν να εκδηλώνουν τα μυστηριώδη συμπτώματα: έντονο βήχα και πυρετό, σπασμούς και εγκεφαλική αιμορραγία που οδηγούν στο θάνατο. Στη Μινεάπολη, το Σικάγο, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Τόκιο και το Χονγκ-Κονγκ, τα κρούσματα αυξάνονται με καταιγιστική ταχύτητα: ένα, τέσσερα, δεκαέξι, εκατοντάδες, χιλιάδες... Ο ιός εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς, μέσω των αναρίθμητων ανθρώπινων διαδράσεων μιας συνηθισμένης ημέρας.
Πανδημία.

Στο Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, οι ερευνητές προσπαθούν με φρενήρεις ρυθμούς να αναλύσουν τη βιοχημική σύνθεση του παθογόνου ιού, που διαρκώς μεταλλάσσεται. Ο Υποδιευθυντής Τσίβερ (Λόρενς Φίσμπουρν) προσπαθεί να συγκρατήσει τον πανικό που έχει επικρατήσει στην κοινή γνώμη παρά τις προσωπικές του ανησυχίες, και στέλνει μια θαρραλέα νέα γιατρό (Κέιτ Γουίνσλετ) κατευθείαν στην πηγή του κακού.

Την ίδια στιγμή, εν μέσω αντιδράσεων για το πιθανό εμβόλιο – το οποίο δοκιμάζει πρώτη – η δρ. Λεονόρα Οράντες (Μαριόν Κοτιγιάρ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προσπαθεί να αναλύσει την πορεία των κρουσμάτων που θα την οδηγήσουν στην πηγή του κακού που αντιμετωπίζουν.
Καθώς ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται ραγδαία και ο κόσμος προσπαθεί να προστατέψει τόσο τον εαυτό του, όσο και τους αγαπημένους του σε μια κοινωνία που καταρρέει, ένας ακτιβιστής μπλόγκερ (Τζουντ Λο) ισχυρίζεται ότι η κοινή γνώμη δεν έχει μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με το τι συμβαίνει, πυροδοτώντας μια επιδημία παράνοιας και τρόμου εξίσου επικίνδυνη με τον ίδιο τον ιό.


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Στίβεν Σόντερμπεργκ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ματ Ντέιμον, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζουντ Λο, Κέιτ Γουίνσλετ, Λόρενς Φίσμπερν, Γκουίνεθ Πάλτροου







Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη, οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!