Οι "Εκδικητές"(The Avangers): Δείτε πρώτοι το τρέιλερ!

Έφτασε επιτέλους η στιγμή για τις πρώτες επίσημες σκηνές από τους "Εκδικητές" του Joss Whedon. Ως τώρα το μόνο που είχαμε για να μετριάζει κάπως την ανυπομονησία μας ήταν ένα μικρό teaser 30’’ μετά τους τίτλους τέλους του “Captain America” και οι φωτογραφίες που βγήκαν την προηγούμενη βδομάδα....


Δεδομένου του πόσο πολυαναμενόμενη είναι η ταινία (καθώς αποτελεί την κορύφωση μιας σειράς υπερηρωικών ταινιών, φέρνοντας μαζί τους διασημότερους χαρακτήρες της Marvel), είναι απίστευτο το πόσο λίγα πράγματα έχουμε δει από αυτήν.

Το καλοκαίρι στο Comic-Con του San Diego η Marvel προτίμησε να μην έχει καν πάνελ για την ταινία, ενώ 8 μήνες πριν την κυκλοφορία της, ακόμα δεν είχαμε δει τρέιλερ!

Η αναμονή τελειώνει εδώ.

“Υπήρχε μια ιδέα να σχηματιστεί μια ομάδα ασυνήθιστων ανθρώπων. Ώστε όποτε τους χρειαζόμαστε να έδιναν τις μάχες που εμείς δε θα μπορούσαμε,” λέει με τον χαρακτηριστά badass τρόπο του ο Samuel L. Jackson ως Nick Fury.
Αναφέρεται στους "Εκδικητές", την ομάδα που απαρτίζουν οι Captain America, Iron Man, Thor, Hulk, Hawkeye και Black Widow.

Μέσα από τις προσωπικές τους ιστορίες προέλευσης, όπως τις αφηγήθηκαν οι σόλο ταινίες των πρώτων 4 χαρακτήρων, έρχονται όλοι μαζί για να σχηματίσουν την πρώτη ομάδα υπερηρώων του πλανήτη, υπό τις οδηγίες του Nick Fury. Γιατί;

Για να κάνουν αυτό που λέει ο ίδιος παραπάνω. Να προστατέψουν τον πλανήτη.

Φτιαχτήκατε για να σας εξουσιάζουν,” λέει μια επιβλητική και μυστηριώδης φωνή, σαν από τον ουρανό. Κι έτσι ανοίγει το τρέιλερ.

Σε ποιον ανήκει η φωνή; Ποια είναι η μεγάλη απειλή για την οποία φτιάχτηκε αυτή η ομάδα;

Το τρέιλερ δεν το κάνει σαφές, αφήνοντας το ερώτημα ανοιχτό για μελλοντικές συζητήσεις - πάντως τον Loki, τον εχθρό του Thor, τον βλέπουμε ξανά.

Αυτά που επίσης βλέπουμε;

Τον Nick Fury να κρατά ένα μεγάλο, εντυπωσιακό ρουκετοβόλο. Ναι!

Μετά από μισή ντουζίνα ταινίες στις οποίες ο Jackson εμφανιζόταν για 1-2 λεπτά ως cameo εξηγώντας το στόρι ως τώρα, επιτέλους ήρθε η στιγμή για λίγη δράση.

Τον Robert Downey Jr. ως Tony Stark/Iron Man να ξεστομίζει τις χαρακτηριστικά αστείες ατάκες του σεναριογράφου/σκηνοθέτη Joss Whedon (δημιουργός της “Buffy”, συγγραφέας ενός αριστουργηματικού στόρι του κόμικ “Astonishing X-Men”, geek auteur).
Τον Hulk. Έστω και ελάχιστα. Έστω και στο τέλος-τέλος του τρέιλερ, σα να μας τον κράταγαν για το κερασάκι στην τούρτα.

Την Scarlett Johanson ως Black Widow να ποζάρει φορώντας σπάντεξ μπροστά από εκρήξεις. Εκρήξεις. Πολλές. Σε slow-motion!

Και τελικά, τον Tony Stark να εκστομίζει την ατάκα-απειλή: “Αν δε μπορούμε να προστατέψουμε τη Γη, να είστε σίγουροι ότι θα εκδικηθούμε.”

Οι "Εκδικητές" βγαίνουν στις αίθουσες τον Μάιο από την Feelgood Entertainment

The Avengers - Exclusive to Dailymotion Greece... by Dailymotion_Greece