Διάσταση απόψεων μεταξύ Ζαγοράκη-Σαχπατζίδη;;

Συναντήθηκαν  στο ξενοδοχείο Χίλτον και το θέμα συζήτησης ήταν η επόμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με δεδομένο ότι τον Αύγουστο έβαλε 900.000 ευρώ, ο Σαχπατζίδης θεωρεί πως η απόφαση για τη νέα διοίκηση πρέπει να είναι συλλογική....
Στη συνάντηση αυτή, ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας επέμενε πως η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πενταμελής και δεν συμφωνεί με το ενδεχόμενο να απαρτίζεται από περισσότερα μέλη.

Σύμφωνα με τον Σαχπατζίδη, στη διοίκηση πρέπει να συμμετέχουν οι δύο γιοι του, ο Ζήσης Βρύζας κι ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ενώ ο πέμπτος θα είναι αναγκαστικά ένας εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Είναι προφανές ότι σε μία τέτοια διοίκηση, ο έλεγχος θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανήκει ουσιαστικά στην οικογένεια Σαχπατζίδη.

Ο Ζαγοράκης από την πλευρά δεν συμφωνεί με το πενταμελές σχήμα κι επιμένει στο εννιαμελές συμβούλιο, στο οποίο θα έχει και ανθρώπους της δικής του επιλογής και εμπιστοσύνης.

Βέβαια ότι κι αν πουν οι δυο τους, η τελική απόφαση είναι του Ερασιτέχνη. Αυτός προτείνει την διοίκηση στο πρωτοδικείο κι αυτός θα έχει την ευθύνη της τελικής επιλογής.

Ακόμη και στο σενάριο, που οι δύο πλευρές (όσο κι αν θέλουν να πλασάρονται ως μία, στην πραγματικότητα είναι δύο πλευρές) δεν συμφωνήσουν και ζητούν διαφορετικά πράγματα, ο Ερασιτέχνης θα αποφασίσει για το αν ο έλεγχος της ΠΑΕ θα ανήκει στον Ζαγοράκη ή στην οικογένεια Σαχπατζίδη.