Η λίστα του Ζαγοράκη

Έχοντας την σύμφωνη γνώμη του Βρύζα, ο Θόδωρος Ζαγοράκης ολοκληρώνει την επιλογή των μελών που θα συμπληρώσουν το νέο δ.σ. της ΠΑΕ

Το βράδυ της Κυριακής (9/10) ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας, παρουσία των Δημήτρη και Γιώργου Σαχπατζίδη, χάραξαν την φιλοσοφία της νέας διοίκησης αλλά και το προφίλ των ανθρώπων που θα την συγκροτήσουν.

Πλέον,  ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι εκείνος που έχει αναλάβει πρωτοβουλία για να κάνει τις τελικές επιλογές για το νέο σχήμα. Η Δευτέρα (10/10) ήταν γι' αυτόν μία ημέρα επαφών προκειμένου να καταλήξει στα κατάλληλα πρόσωπα που θα απαντήσουν και στο ερώτημα του αριθμού των μελών που αυτή θα περιλαμβάνει.

 
Οι επαφές του προέδρου της ΠΑΕ έγιναν κάτω από συνθήκες απόλυτης μυστικότητας, είναι όμως ξεκάθαρο ότι στόχος του είναι να βρει φρέσκα πρόσωπα και κυρίως τεχνοκράτες που έλειψαν το προηγούμενο διάστημα.
Σ' αυτή τη λογική, άλλωστε, υπάγεται και η συζήτηση που εδώ και μέρες έχει με τον Άλκη Μαυροφρύδη, που το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Ονόματα όπως αυτά του Παντελή Κωνσταντινίδη και του Σπύρου Μηλιωρίδη βρίσκονται σταθερά στη λίστα των υποψηφίων, όμως το ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο.

Πιθανόν την Τρίτη (11/10), ο Ζαγοράκης να είναι σε θέση να δώσει τη σχετική λίστα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, ο οποίος τη δεδομένη περίοδο, τηρεί στάση αναμονής.

"Εμείς είμαστε έτοιμοι άμεσα να "κλείσουμε" με τον εκπρόσωπό μας της λίστα, είτε αυτή μας έρθει με έξι, είτε με οκτώ είτε ακόμη και με δέκα ονόματα" λέει στο περιβάλλον του και πρακτικά αυτό μεταφράζεται ως εξής: Μόλις πάρει στα χέρια του τη λίστα από τον Θόδωρο Ζαγοράκη, θα καλέσει δ.σ. προκειμένου να επικυρωθεί το όνομα του εκπροσώπου του ΑΣ στη νέα διοίκηση (κατά πάσα πιθανότητα αυτός θα είναι ο Βαγγέλης Ποζατζίδης).

Τετάρτη (12/10) ή Πέμπτη (13/10) το αργότερο, λοιπόν, η ΠΑΕ θα έχει νέα διοίκηση και αμέσως μετά το ενδιαφέρον θα στραφεί σε θέματα οργάνωσης, εξεύρεσης επιχειρηματιών και φυσικά στο αγωνιστικό με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.