Thess.. erasmus; Δες αυτο!!!

Αγαπητοί φοιτητές,

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τις κενές θέσεις LLP/Erasmus για σπουδές 2011-2012, όπου πληροφορίες μπορείτε να δείτε...

στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ευρωπαικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Οι υποψήφιοι φοιτητές, αφού συμπληρώσουν την on-line αίτησή τους από την ιστοσελίδα του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, την καταθέτουν  στο Τμήμα μας κατά τις ώρες 11:00’ π.μ. - 13.00’ μ.μ. μέχρι 08 Νοεμβρίου 2011 το αργότερο, λόγω προθεσμιών των Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες έγκαιρα, μαζί με τα εξής δικαιολογητικά:

α) Επίσημη αναλυτική βαθμολογία από τη Γραμματεία του Τμήματος (για προπτυχιακούς φοιτητές) ή

Βεβαίωση Σπουδών από τη Γραμματεία του Τμήματος (για μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες)

β) Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα αναφέρονται και οι λόγοι εκδήλωσης ενδιαφέροντος ( υπόδειγμα http://www.cso.auth.gr/Greek/CVitaeDeigma.gr.htm )

γ) Αντίγραφο πιστοποιητικού γλωσσικής ικανότητας ή βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων της ξένης γλώσσας στη οποία προσφέρονται τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Υποδοχής, επαρκούς επιπέδου (αντίγραφο πτυχίου χωρίς επικύρωση)

Προτείνεται στους ενδιαφερόμενους φοιτητές πρώτα να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα των Ιδρυμάτων Υποδοχής για το ενδεχόμενο λήξης των προθεσμιών των αιτήσεων των πανεπιστημίων του εξωτερικού και στην συνέχεια να επιλέξουν το πανεπιστήμιο που τους ενδιαφέρει


Με εκτίμηση,

Η Προϊσταμένη του Τμήματος
Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Κ. Τσινάρη-Κόντου