Τα πιο περίεργα και τέλεια Gadgets ταξιδίου!

Πρώτη και καλύτερη είναι η μικρότερη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο, με διαστάσεις μόλις πάνω από μια ίντσα σε όλες τις διαστάσεις και βάρος μόνο μισή ουγγιά.

Θυμίζοντας κάτι από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου με το μικρό μέγεθός της, σας επιτρέπει πολύ εύκολα με το πάτημα του ενός κουμπιού της να τραβήξετε φωτογραφίες.

Μετά από μια συστροφή των μικροσκοπικών φακών της για χειροκίνητη εστίαση, είναι ικανή να τραβήξει φωτογραφίες σε ανάλυση 1600×1200 pixels και βίντεο στα 30 fps σε ανάλυση 640×480.
Αυτή είναι η μοναδική ζυγαριά αποσκευών η οποία ανακοινώνει το βάρος τους. Με αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε ότι δεν θα έχετε υπέρβαρο και άρα επιπλέον επιβάρυνση στα αεροπορικά σας ταξίδια, δίχως καν να κοιτάξετε την 3,5 ιντσών LCD οπίσθιου φωτισμού, μιας και από το ενσωματωμένο ηχείο της, ανακοινώνει το βάρος.
Ζυγίζει μέχρι 50 κιλά, (Με ακρίβεια το ένα δέκατο του κιλού) και εμφανίζει ενδείξεις σε λίβρες ή κιλά. Η οθόνη απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 60 δευτερόλεπτα αδράνειας για εξοικονόμηση μπαταρίας.



Ποιος δεν θα ‘θέλε ένα μπλουζάκι που να φυσάει δροσερό αεράκι σε όλη την πλάτη και τον κορμό σας στη διάρκεια μιας καυτής μέρας ένα μπλουζάκι που φυσάει δροσερό αέρα σε ολόκληρη την πλάτη και τον κορμό σας κατά τη διάρκεια μιας ημέρας καύσωνα;
Ένα τέτοιο ρούχο ακούγεται τέλειο εάν προγραμματίζετε να πάτε κανά ταξίδι στην έρημο, ή να να τρέχετε ντάλα μεσημέρι. Ωστόσο, λειτουργεί μέσω USB οπότε, πρέπει να ‘χετε μαζί σας το laptop σας και σίγουρα αυτό να διαθέτει μεγάλη μπαταρία.

Ιδανική λύση για τους λάτρεις της καθαριότητας… Ο Travel Bidet, ναι ακριβώς μπιντές τσέπης(!), έχει σχεδιαστεί για αυτούς ταξιδεύουν σε, ας πούμε, λιγότερο εξελιγμένες χώρες.

Σειρά έχουν τα θερμαινόμενα καθίσματα για κατοικίδια. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας δεν διαθέτει θερμαινόμενα καθίσματα ή προτιμάτε να μην γεμίζει τρίχες το κάθισμα, τότε το Heated Pet Car Seat, θα είναι το ιδανικό ζεστό σημείο των μικρών σας φίλων για τα χειμερινά σας ταξίδια.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας και θα προσφέρετε ζέστη στον τετράποδο φίλο σας.

Έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό όμως δεν παύει να είναι ένα αρκετά χρήσιμο gadget μιας και αυτό το T-shirt θα σας ειδοποιεί ότι βρίσκεστε κοντά σε ένα Wi-Fi hot spot.
Από τη μία μπορεί να μην χρειάζεται να κοιτάτε συνέχεια το κινητό σας για να δείτε εάν υπάρχει κάποιο WiFi κοντά, ωστόσο θα είναι βολικό να είστε μαζί με κάποιον φίλο σας για να την βλέπει και να μην κοιτάτε συνέχεια κάτω για να δείτε εάν υπάρχει κάποιο. Όσο περισσότερες γραμμές τόσο δυνατότερο το σήμα.
Πηγή: techit.gr