O Johnny Depp στο επίκεντρο για σχόλιο βιασμού...

Μπορεί να λέει ότι θέλει ως Captain Jack Sparrow, αλλά ο Johnny Depp είναι στο κέντρο μιας διαμάχης που οφείλεται στα σχόλια που κάνει στο τελευταίο τεύχος του Vanity Fair...


Σε μια συνέντευξη με το περιοδικό, ο ηθοποιός εκφράζει την περιφρόνησή του για τις φωτογραφίσεις, συγκρίνοντάς τες με βιασμό, και μάλιστα επαναλαμβάνοντας τη λέξη για έμφαση.
Αν έπρεπε να το κάνει και πάλι, μάλλον ο Johnny Depp θα επέλεγε τα λόγια του πιο προσεκτικά. Αλλά όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το θέμα των φωτογραφήσεων στο τελευταίο τεύχος του Vanity Fair απάντησε:

"Απλά νιώθεις σαν να σε βιάζουν με κάποιον τρόπο. Έπεσες θύμα βιασμού. Το όλο θέμα. Μοιάζει σαν κάτι περίεργο... Απλά παράξενο, φίλε... Κάθε φορά που έχεις μια φωτογράφηση ή κάτι τέτοιο, είναι σαν... απλά νιώθεις χαζός. Είναι απλά τόσο ηλίθιο..."

Σε απάντηση, το RAINN (Εθνικό Δίκτυο κατά βιασμών, αιμομιξίας και κακοποίησης, έχει εκδώσει τη δήλωση:


"Ενώ οι φωτογραφίες μπορεί να αισθάνονται κάποιες φορές ενοχλητικές, το να φωτογραφίζεσαι σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με το βιασμό - ένα βίαιο έγκλημα, το οποίο επηρεάζει έναν ακόμα Αμερικανό πολίτη κάθε 2 λεπτά. Το RAINN καλωσορίζει την ευκαιρία να μιλήσει με τον κ. Depp και να τον ενημερώσει για τις πραγματικές εμπειρίες ζωής που αντιμετωπίζουν οι επιζώντες κάθε μέρα, και τρόπους με τους οποίους μπορεί να συνεργαστεί με το δίκτυο για να βοηθήσει. "




Η αλήθεια είναι ότι δε φαίνεται να σε ταλαιπωρούν και τόσο στις φωτογραφίσεις ρε Johnny, τι να πω... Καλά είναι όλοι οι διάσημοι και ειδικά όταν είναι τόσο αγαπητοί από το κοινό να προσέχουν περισσότερο τι λένε, αλλά ταυτόχρονα να μην διογκώνεται σε υπερθετικό βαθμό και ότι λένε μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημοι...