Ένα μήνυμα αγάπης που "αγνοεί" τους άντρες της αστυνομίας (Photos)

Το παθιασμένο φιλί δύο νέων στις διαδηλώσεις της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα μπροστά από ομάδα των ΜΑΤ έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου, περνώντας το δικό του μήνυμα αγάπης και όχι πολέμου. (Φωτογραφίες)
Μέσα σε ένα τοπίο "πολέμου", "υπό το άγρυπνο βλέμμα" των αντρών των ΜΑΤ, οι δύο ερωτευμένοι νέοι με τα MALOX κάτω από τα μάτια για τα δακρυγόνα επέλεξαν να γυρίσουν για μια την πλάτη σε όσα συνέβαιναν, επιλέγοντας τον πιο ρομαντικό τρόπο: Μια θερμή αγκαλιά και ένα παθιασμένο φιλί. 

H εικόνα που αιχμαλώτισε η Γεωργία Παναγοπούλου, φωτογράφος του πρακτορείου Eurokinissi παρομοιάζεται από πολλούς με εκείνη "φιλιού του Βανκουβερ", κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επεισοδίων στον Καναδά.

Για την ιστορία, ο Αυστραλός Scott Jones,το αγόρι της φωτογραφίας του Rich Lam  (ακριβώς από κάτω) ξάπλωσε τη φίλη του στη μέση του δρόμου, δίνοντάς της ένα φιλί, καθώς θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα την ηρεμούσε. Οι δύο τους λίγο νωρίτερα είχαν δεχτεί χτυπήματα από γκλόμπ της αστυνομίας.



Παρόλο που πολλοί αντιμετώπισαν με δυσπιστία την αυθεντικότητα της φωτογραφίας του φιλιού των επεισοδίων της Αθήνας, αυτή αποδείχθηκε αληθινή (το ίδιο ίσχυσε και στην περίπτωση του φιλιού στο Βακούβερ).

Στην ελληνική περίπτωση, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την αυθεντικότητα της εικόνας, καθώς η φωτογράφος τράβηξε τρία κλικ.  Όπως κυκλοφορεί μάλιστα στο Facebook και το twitter, οι δύο "πρωταγωνιστές" έχουν πάντα δυναμικό παρών στις πορείες.



Το μήνυμα πάντως των νέων είναι κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρο, σε μια απαισιόδοξη πραγματικότητα.


Πηγή: cosmo.gr