Έκανε 144 tweets σε 6 ώρες ζητώντας βοήθεια και μετά αυτοκτόνησε..

"Πήγα στο μπάνιο και κλείδωσα την πόρτα.""...Πήρα ένα ξυραφάκι. Έκανα ότι έπρεπε να κάνω για να ξεχάσω. Μετά από εκείνη τη νύχτα, δεν ήμουν ποτέ ξανά η ίδια", ΄έγραψε στο Twitter της η 18χρονη Ashley Billasano.

Λίγο μετά αυτοκτόνησε...

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή της μια 18χρονη μαθήτρια στο Τέξας, η οποία φέρεται να είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από κάποιον συγγενή της....
Η ίδια δημοσίευσε στο Twitter όλο το χρονικό μέχρι την αυτοκτονία.

Τα 144 tweets που έκανε μέσα σε 6 ώρες, ήταν αρκετά για να αποδείξουν σε τι άθλια ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν η μαθήτρια. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ένα μέλος της οικογένειάς της την είχε κακοποιήσει και έγραψε ότι δεν βρήκε δικαίωση πουθενά.

Μάλιστα, ο λογαριασμός Twitter της 18χρονης που είχε 500 followers αποσύρθηκε την Τετάρτη. Σύμφωνα με την huffingtonpost κανείς από αυτούς δεν κάλεσε την  αστυνομία, ή επικοινώνησε με το κορίτσι για να την βοηθήσει.
(Μπράβο ρε Αμερική.. Ήμαρτον)



Σύμφωνα με μια φίλη της κοπέλας, η αυτοκτονία, την οποία  ήταν η τελευταία της προσπάθεια να ακουστεί: "Αυτό δεν ήταν τυχαίο. Το είχε σχεδιάσει για κάποιο λόγο. Το αποφάσισε ότι αυτό ήταν που έπρεπε να κάνει για να συγκεντρώσει την προσοχή, αφού δεν μπορούσε να δικαιωθεί".
Το ίδιο υποστήριξε η μητέρα της Billasano, που δήλωσε ότι η άρνηση από τις αστυνομικές αρχές να τη βοηθήσουν ήταν κάτι που η κόρη της δεν μπόρεσε να αντέξει.

"Ο αστυνομικός της είπε ότι δυσκολευόταν να την πιστέψει" είπε η μητέρα της 18χρονης στην εφημερίδα. "Η γυναίκα που χειρίστηκε την υπόθεση ήταν "πρωτάρα" - είχε μόλις αποφοιτήσει από το κολέγιο. Δεν ήξερε τίποτα και έλεγε συνεχώς ότι έπρεπε να συμβουλευτεί τον προϊστάμενό της".

Μερικά από τα tweets της μάλιστα δημοσιεύονταν το ίδιο λεπτό. Σε ένα από τα τελευταία της tweets μάλιστα- ανέφερε χαρακτηριστικά "Πήγα στο μπάνιο και κλείδωσα την πόρτα.""...Πήρα ένα ξυραφάκι. Έκανα ότι έπρεπε να κάνω για να ξεχάσω. Μετά από εκείνη τη νύχτα, δεν ήμουν ποτέ ξανά η ίδια" "Θα ήθελα να ακούσω τι έχετε να πείτε γι' αυτό. Όμως δε θα είμαι πια εδώ γύρω".

Η νεαρή κοπέλα έθεσε τέλος στη ζωή της προκαλώντας ασφυξία στον εαυτό της...
Πηγή: cosmo.gr