Εκδήλωση για την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους το Περιφερειακό Γραφείο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, που εδρεύει στο νοσοκομείο “ΑΧΕΠΑ”, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων.

Άτομα με εμπειρία στη δωρεά οργάνων καθώς και εθελοντές θα βρίσκονται στον χώρο της πλατείας από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, θα διανέμουν έντυπο υλικό και θα ενημερώνουν τον κόσμο για την προσφορά αγάπης-ζωής μέσα από τη δωρεά οργάνων.

Στις 11 το πρωί θα επισκεφθούν το stand της πλατείας Αριστοτέλους θεσμικοί φορείς και προσωπικότητες της πόλης μας, οι οποίοι θα δηλώσουν την υποστήριξη και συμμετοχή τους στην όλη προσπάθεια.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη και συνεργασία του δήμου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης, της Κοινωνικής Οργάνωσης “Αγάπη” και της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης, με μοναδικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στο θέμα της δωρεάς οργάνων και την αύξηση του αριθμού των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα.
Πηγή: makthes.gr