Θεατρική παράσταση στο Τελλόγλειο

Η παράσταση Pinter: In Other Rooms από το «Pinter Centre» του Goldsmiths College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου έρχεται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. για τρεις βραδιές... Η παράσταση αποτελείται από...

επτά μονόπρακτα του Νομπελίστα Harold Pinter. Πρόκειται για συρραφή των έργων του Party Time, The Examination, Press Conference, Mountain Language, Night, Victoria Station, A New World Order, την οποία έχει επιμεληθεί ο Robert Gordon. Η πρωτοβουλία για την υλοποίηση της παράστασης ανήκει στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, το Τμήμα Θεάτρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., ενώ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των Πρυτανικών Αρχών του Α.Π.Θ. και με την υποστήριξη του Βρετανικού Συμβουλίου.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί στρογγυλό τραπέζι με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. για το έργο του Harold Pinter,, το οποίο θα συντονίζει η Ελισάβετ Σακελλαρίδου, θεατρολόγος, καθηγήτρια του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ και συμμετέχουν με ανακοινώσεις οι: Robert Gordon, σκηνοθέτης της παράστασης, Ελισάβετ Σακελλαρίδου, Τόνια Τσαμούρη, θεατρολόγος και Ξένια Αηδονοπούλου, θεατρολόγος, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Παραστάσεις:

Παρασκευή 25, Σάββατο 26 στις 20:00 και Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 19:00

Εισιτήρια: 15€ Γενική είσοδος, 7€ μειωμένο - νεανικό για άτομα έως 32 ετών.

Ελεύθερη είσοδος για τους φοιτητές των Τμημάτων Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Θεάτρου  Α.Π.Θ.

Πληροφορίες: 2310247111 και 2310991610

Η παράσταση είναι στα αγγλικά.