Παίρνουν πίσω την επίθεση κατα του facebook οι anonymous;! (Video)

Μέχρι εχθές όλοι ξέραμε για την επικείμενη επίθεση των anonymous κατά του facebook που είχε ανακοινωθεί μέσω youtube σε τρεις γλώσσες και ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Θα γίνει όμως; Εχθές οι anonymous ανακοίνωσαν πως...
η απειλή αυτή δεν ήταν ποτέ πραγματική! 

Το μεγαλύτερο μέρος των hacktivist anonymous έχει κατήγγειλε δημόσια πρόταση για την επίθεση της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
 

 

Ο ισχυρισμός ότι η ομάδα θα χρησιμοποιήσει το βάρος της για να επιτεθεί στο κοινωνικό δίκτυο τέθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο, όταν ο πιο γνωστός λογαριασμούς Twitter των anonymous αποστασιοποιήθηκε από την ιδέα. Την παραμονή της 5ης Νοεμβρίου, όταν η επίθεση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί, κάποια πλέον διαβόητα μέλη τους και πάλι προσπάθησαν να εξαφανίσουν τις φήμες.

«Έχουμε πει πολλές φορές ddosing Facebook ήταν μια πλαστή επιχείρηση», λέει ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε σήμερα στο λογαριασμό @ Anonops.

Η επίθεση φάνηκε να έχει κάποια κάποια υποστήριξη στην αρχή, και η ομάδα θραυσμάτων ήρθε εμπρός με ένα ισχυρό μήνυμα. "Το Facebook είναι το αντίθετο του σκοπού Antisec. Δεν είστε ασφαλείς από αυτούς ούτε από καμία κυβέρνηση. Μια μέρα θα κοιτάξουμε πίσω και θα συνειδητοποιήσετε ότι ότι έχουμε κάνει εδώ είναι σωστό, θα ευχαριστήσετε τους κυβερνήτες του διαδικτύου, δεν σας βλάπτουμε, σας βοηθάμε", ανέφερε.

«Σκεφτείτε για μια στιγμή και να προετοιμαστείτε για την ημέρα που θα μείνει στην ιστορία. 5 Νοεμβρίου του 2011. Αυτός είναι ο κόσμος μας τώρα. Υπάρχουμε χωρίς εθνικότητα, χωρίς θρησκευτικές προκαταλήψεις. Έχουμε το δικαίωμα να μην μας παρακολουθούν, να μην μας καταδιώκουν, και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται με σκοπό το κέρδος. Έχουμε το δικαίωμα να μην ζούμε ως δούλοι. "

Αυτά τα μηνύματα έχουν σωπάσει τώρα, όμως, και η ομάδα έχει άλλα προβλήματα να ανησυχεί, όπως η Opcartel και η συνεχιζόμενες φυσικές διαμαρτυρίες που υποστηρίζει σε όλη την υδρόγειο.

Ο Anonymousabu, ο οποίος έχει βγει προς υποστήριξη από τα πιο αμφιλεγόμενα Opcartel, απέρριψε τη επιχείρηση κατά του Facebook νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αν και υποστηρίζει έναν πόλεμο με το μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών άφησε να εννοηθεί ότι το κοινωνικό δίκτυο δεν θα είναι εύκολος στόχος, και τεχνολογικά τουλάχιστον, θα πρέπει να μείνει ήσυχος.
 

"Απ: Facebook Όπως είπα ο μόνος τρόπος για να είναι αποτελεσματική η πτώση του δικτύου τους είναι αν κάποιες γενναία (ες) ψυχή (ές) αποφασίσει να κάψει τα κέντρα δεδομένων τους", είπε.

thessnea.blogspot