Georgio 'the Dove' Valentino & la Societe des Melancoliques feat. Blaine L. Reininger

LIVE @ ΜΥΛΟΣ CLUB / ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Μία ξεχωριστή συναυλία με ατμοσφαιρικούς ήχους που παραπέμπουν σε σάουντρακ από φιλμ νουάρ από τον Αμερικανό καλλιτέχνη Georgio 'the Dove' Valentino και την μπάντα του. 

Μαζί του στη σκηνή θα είναι και ο γνωστός μας Blaine από τους Tuxedomoon.

"The Dove"
 
Ο αμερικάνος καλλιτέχνης Georgio ‘the Dove’ Valentino εμφανίστηκε για πρώτη φόρα το 2007 με το ντεμπούτο του 7" single “She’s Got Eyes in All the Right Places” b/w “Bête Noire”. Μετά από μια σειρά επιτυχημενων εμφανίσεων στης Ηνωμένες Πολιτείες εγκαταλείπει Ντιτρόιτ και μετακομίζει την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, στης Βρυξέλλες. Το 2010 με την βοήθεια νέων συνεργατών, ανάμεσα στους οποίος και ο γνωστός μας από τους Tuxedomoon Blaine L. Reininger, ξεκίνησε να δουλεύει τον νέο του δίσκο.

 
BLAINE L. REININGER (TUXEDOMOON)
 
Ο Blaine L. Reininger, μέλος των πρωτοπόρων Tuxedomoon, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ! Εδώ και αρκετά χρόνια, κατοικεί – και δημιουργεί – στην Ελλάδα. Χαρισματικός μουσικός (βιολί και κιθάρα), αποτέλεσε - μαζί με τον Steven Brown - τον βασικό δημιουργικό πυρήνα αυτής της τόσο σπουδαίας μπάντας που μεγαλούργησε στα 80’s, χαρίζοντάς μας ορισμένα εκπληκτικά albums (“Half Mute”, “Desire”, “Holy Wars”, “Ship Of Fools”) και τραγούδια (“No Tears”, “Jinx”, “In A Manner Of Speaking”, “Soma”, “Music no 2”).




INFO

Μύλος club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Προσέλευση: 21:00,
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ταμειο: 10€,
1) παρακαλώ πολύ για ανακοίνωση ή μετάδοση
2) Για πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό καθώς βιογραφικά καλλιτεχνών για συνεντεύξεις, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου
  
Μαρία Φυντανίδου
Υπεύθυνη Επικοινωνίας kazandb(club Μυλου)
Κινητό 694 99 50530
Mail: info@prcommunication.gr