Έλληνες καλλιτέχνες πριν γίνουν διάσημοι... (PHOTOS)




Τους παρακολουθούμε να βελτιώνουν (ή όχι) την εμφάνισή τους χρόνο με το χρόνο, θυμάστε όμως πως ήταν όταν τους πρωτοείδαμε...; Δείτε τις φωτογραφίες...


 Αν εξαιρέσουμε την αλλαγή στο look των μαλλιών της, κατά τα άλλα παραμένει ολόιδια όπως στη φωτογραφία του 1997, κι ας έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια.
1993, και ένας 21χρονος νεαρός με μακριά μαλλιά τραγουδά με πρωτοφανή ενέργεια το «Μην αντιστέκεσαι»

Από κορίτσι της διπλανής πόρτας, η 33χρονη παρουσιάστρια κατάφερε να μεταμορφωθεί τα τελευταία χρόνια σε μια celebrity που απασχολεί τα μέσα με κάθε της κίνηση και, φυσικά, σε κρυφό πόθο πόλλων των ανδρών.

Υποθέτουμε ότι, αν ο τραγουδιστής έβλεπε σήμερα αυτή τη φωτογραφία από το παρελθόν, θα γελούσε με αμηχανία! Πάντως, από μικρή ηλικία ήταν πιστός στις τάσεις και τη μόδα κάθε εποχής. Και πάντα με στυλ!

Αναμφίβολα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν απολάμβανε μόνο τα φλας των φωτογράφων αλλά και τα «φλασάκια» στα μαλλιά του, που εκείνη την εποχή ήταν στη μόδα!

Ο χρόνος κυλά και όλοι, όπως είναι φυσικό, αλλάζουν. Άλλοι προς το καλύτερο και άλλοι προς το χειρότερο. Χωρίς καμιά αμφιβολία, η Άννα Βίσση ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

Πηγή: msn.com