Κανέλλη: "Μας ρωτάνε αν θέλουμε να πεθάνουμε ή να μας σκοτώσουν" (Video)

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη έκλεψε την παράστασή με τις δηλώσεις της στο βρετανικό Channel 4 και τον δημοσιογράφο Jon Snow. (Video)

"Στην Ελλάδα νιώθουμε ακόμα όμορφοι" ήταν τα πρώτα λόγια της Λιάνας Κανέλλη στη live συνέντευξή της στο βρετανικό κανάλι Channel 4 και μετά την πρώτη ερώτηση του Jon Snow για το πώς είναι η κατάσταση στην Ελλάδα.

Η κ. Κανέλλη έκανε λόγο για ένα ψεύτικο δημοψήφισμα, "αφού δεν αποφασίστηκε με δημοκρατικές διαδικασίες" και για ένα απειλητικό για τους Έλληνες δίλημμα επιπέδου "θέλετε να πεθάνετε ή θέλετε να σας σκοτώσουν;".

Έκπληξη προκάλεσε στους τηλεθεατές του Channel 4 (έκπληξη, γιατί απλά δεν την ήξεραν από πριν) ο τρόπος με τον οποίο η βουλευτής του ΚΚΕ προσφωνούσε τον παρουσιαστή του δελτίου, Jon Snow.

"My dear" ήταν η φιλική προσφώνηση της κ. Κανέλλη, η οποία τουιταρίστηκε μαζικά από τους Άγγλους χρήστες του Twitter, τη στιγμή που η εφημερίδα Guardian διερωτάται αν μπορεί κάποιος να στείλει την κ. Κανέλλη και στην εκπομπή "Newsnight" του δημοφιλέστερου Άγγλου δημοσιογράφου, Jeremy Paxman.


Πηγή: news247.gr