Η αλλαγή του χρόνου στη Θεσσαλονίκη, τα πριν και τα... after!

Ο δήμος Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί την αλλαγή του χρόνου με ρίψη πυροτεχνημάτων 


Ο δήμος Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί την αλλαγή του χρόνου με ρίψη πυροτεχνημάτων από το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους. Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με την έλευση του 2012, ο ουρανός της Θεσσαλονίκης θα φωτιστεί από εκατοντάδες πυροτεχνήματα, ως μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη νέα χρονιά.

Ωραία όλα αυτά αλλά, τι θα γίνει μετά;
Η απάντηση είναι ΧΑΜΟΣ, διαβάστε και θα καταλάβετε!
Αν και ο καιρός είναι.. τσουχτερός και το ψιλόβροχο πέφτει σήμερα όλη μέρα, οι Θεσσαλονικείς κράτησαν την παράδοση τους και ξεκίνησαν τον εορτασμό του χρόνου από νωρίς σε κάθε γωνιά της πόλης!

Τα μπαράκια και τα καφέ της πόλης, τόσο στο κέντρο αλλά και τα συνοικιακά, από το πρωί ξεκίνησαν να μαζεύουν κόσμο που βγήκε για να γιορτάσει, και όσο περνά η ώρα θα γεμίζουν και ακόμη περισσότερο. 

Όπου και να βρεθείτε σήμερα, πριν και μετά τις 12:00, το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε παρέα!

Έτσι, εάν είστε της τελευταίας στιγμής και αποφασίσετε να μη μείνετε τελικά στο σπίτι, σε όλα τα μήκη της Θεσσαλονίκης, από τη Βίλκα και τη Βαλαωρίου μέχρι τη Μαρτίου, αλλά και από την παραλία μέχρι τα.. κάστρα, η καλή διάθεση και μια μεγάλη παρέα -όλη η πόλη- θα είναι εκεί να σας περιμένει!

Αν πάλι είστε για κάτι διαφορετικό...

Πύλη Αξιού με Πάριο – Παπαρίζου στα 43 ευρώ το άτομο
Ο Γιάννης Πάριος συναντά την Έλενα Παπαρίζου σε ένα μοναδικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη. Μαζί τους και ο Χάρης Βαρθακούρης. Για παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων η τιμή της φιάλης είναι στα 170 ευρώ τα 4 άτομα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα 190 ευρώ τα 4 άτομα. Είσοδος με ποτό στο μπαρ στα 20 ευρώ.

Fix Θεσσαλονίκης με Καρρά – Μακρόπουλο και Vegas από 43 ευρώ το άτομο
Τον κόσμο της Θεσσαλονίκης ξεσηκώνουν τα βράδια ο Βασίλης Καρράς με τον Νίκο Μακρόπουλο. Μαζί τους οι Vegas που δίνουν μια pop νότα στη βραδιά. Τις ημέρες των γιορτών η τιμή της φιάλης είναι στα 170 ευρώ τα 4 άτομα. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ στα 15 ευρώ.

Micro Fix με Λένα Παπαδοπούλου από 32 ευρώ το άτομο
Η Λένα Παπαδοπούλου τραγουδά στη Θεσσαλονίκη, παλιές και νέες επιτυχίες σε ένα νεανικό πρόγραμμα με πολύ κέφι και θετική ενέργεια. Η τιμή της φιάλης είναι 125 ευρώ τα 4 άτομα και 10 ευρώ η είσοδος με ποτό στο μπαρ.

Ερωτικός Μάρε με Κεράσα Βατμανίδου και Σταύρο Μύθο
Οι δύο καλλιτέχνες διασταυρώνουν τις μουσικές τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον Ερωτικό mare για να υποδεχτούμε τον καινούριο χρόνο με την καλύτερη μουσική και την καλύτερη διάθεση.