Που θα βλέπουμε ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια

Και την επόμενη 3ετία 2012 με 2015 θα μεταδίδει τους αγώνες του Europa League o ΑΝΤ1. 

Αν υπάρχει θα υπάρχει οικονομία στη χώρα τα επόμενα χρόνια, τότε «μπάλα» θα παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η nova, η ΕΡΤ και ο ΑΝΤ1, ενώ εκτός παιχνιδιού έμειναν, το Mega και ο ΟΤΕ TV.

Ο χάρτης των ποδοσφαιρικών μεταδόσεων είναι πλέον πλήρης και το ερώτημα είναι αν η τσέπη των θεατών και των τηλεοπτικών εταιρειών θα αντέξουν το κόστος....
Η ΕΡΤ έχοντας το σταθερό έσοδο του ανταποδοτικού τέλους, εξασφάλισε την μετάδοση του αγώνα της Τετάρτης του Champions League, τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής και τον τελικό της διοργάνωσης. Η Nova έχει ως το 2015 τους αγώνες της Τρίτης για το Champions League, τους υπόλοιπους αγώνες της Τετάρτης και τα άλλα ματς της Πέμπτης για το Europa League, με τον ΑΝΤ1 να έχει την πρώτη επιλογή, δηλαδή την ελληνική ομάδα και την αθλητική εκπομπή της βραδιάς.

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει η Nova με συμφωνία κεντρικής διαχείρισης ως το 2015 για το πρωτάθλημα της SuperLeague. Η ΕΡΤ ως το τέλος του καλοκαιριού θα δείχνει τους αγώνες της Ξάνθης, η οποίας στη συνέχεια θα ακολουθήσει τις υπόλοιπες ομάδες. Ύστερα από συμφωνία με τη nova έχει και τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής στην Αθλητική Κυριακή, τα οποία κάνεις πλέον μπορεί να τα δει και μέσα από τα αθλητικά site.
Πηγή: media-industry.blogspot.com