LOL: Ύποπτοι για φοροδιαφυγή και τα μέλη της τρόικας..

Ακόμα και τα μέλη της τρόικας, -ακόμα και ο mr. Blue Eyes δηλαδή- φοροδιαφεύγουν σύμφωνα με ερώτηση του βουλευτή Γ. Ανατολάκη καθώς με ερώτηση του στη Βουλή γνωστοποιεί ότι το αυτοκίνητο της τρόικας εκτελωνίστηκε ως συμβατικό αυτοκίνητο και όχι ως θωρακισμένο ώστε να πληρώσουν μειωμένο ΦΠΑ!

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης έκανε αναφορά στο θέμα και...
στην Βουλή καταθέτοντας ερώτηση επί του θέματος των παρατυπιών του αυτοκινήτου των εκπροσώπων του Διεθνούς Νομισματικού προς τους υπουργούς Υποδομών, Περιβάλλοντος και Οικονομικών.


«Μόλις αντιλήφθηκα ότι πιθανόν να υπάρχουν παρατυπίες με το αυτοκίνητο του ΔΝΤ, αποφάσισα να δημοσιοποιήσω το ζήτημα για να ερευνηθεί. Έχω καταθέσει 2 ερωτήσεις μέχρι τώρα» εξηγεί στο www.koutipandoras.gr ο βουλευτής και συμπληρώνει «Εάν το ΔΝΤ έχει παρανομήσει το θεωρώ απαράδεκτο, ειδικά εάν έχει αποφύγει να πληρώσει το σωστό ΦΠΑ που αντιστοιχεί στο όχημα. Περιμένω και εγώ τις απαντήσεις με την ελπίδα να διαψευστώ. Δεν δικαιούνται αυτοί που ζητάνε δημοσιονομική πειθαρχία και περικοπή των εισοδημάτων του Ελληνικού λαού, να είναι οι πρώτοι που φοροδιαφεύγουν».

Σύμφωνα με τις ερωτήσεις του κ. Ανατολάκη το ελληνικό κράτος έχασε περίπου 95.000 ευρώ «Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι οι εργασίες θωράκισης κοστίζουν τουλάχιστον 100.000 €, διαπιστώνει κανείς ότι το ελληνικό δημόσιο απώλεσε έσοδα από 23.000 ως και 92.000€».
Πηγή: koutipandoras.gr