ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Η Pippa Middleton τα έχει με παντρεμένο, πατέρα τριών παιδιών!

Η Pippa Middleton, αδερφή της Δούκισσας του Cambridge, τα έχει με παντρεμένο και πατέρα τριών παιδιών! Εγκεφαλικό θα πάθει η Ελισάβετ μόλις το μάθει...

Γιατί μπορεί η Pippa να είναι αδερφή της πριγκίπισσας, αλλά η οικογένεια Middleton έχει μπει για τα καλά στο Παλάτι και έχει κατσικωθεί!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Μετά τον χωρισμό της από τον Alex Loudon –είναι δεν είναι ένας μήνας που χώρισαν-, βρήκε αμέσως παρηγοριά στην αγκαλιά του Ben Goldsmith.

Tι εστί τώρα Ben Goldsmith: πρόκειται για τραπεζίτη του City του Λονδίνου, και γόνου βαθύπλουτης οικογένειας.
13849 0829 Aποκάλυψη σοκ!Pippa Middleton:Τα έχει με παντρεμένο, και πατέρα τριών  παιδιών!

Ο εν λόγω κύριος λοιπόν, είναι παντρεμένος με μια εξίσου πλούσια σύζυγο, την Emma Rothschild.
Το παράνομο ζευγαράκι, λέγεται πως γνωρίστηκε στις 13 Οκτωβρίου, σε ένα πάρτι όπου είχε πάει με τον πρώην της, Alex Loudon.

Εκεί ήρθαν πιο κοντά, και μετά το χωρισμό της, βρήκε έναν ώμο να κλάψει.

Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά Μ.Μ.Ε που έχουν βουίξει από την hot είδηση, οι δυο τους μιλάνε συνεχώς στο τηλέφωνο, στέλνουν μηνύματα και τρώνε σε ρομαντικά δείπνα.

Όσοι μάλιστα γνωρίζουν την κατάσταση εκ των έσω, λένε πως ο Goldsmith δεν είναι τυχαίο που έπεσε στην αγκαλιά της 27χρονης Pippa, μιας και αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο με την σύζυγο του.

Προς το παρόν πάντως, η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, με τον αγγλικό τύπο να προσπαθεί να τη θάψει. Αναμένουμε όμως την αντίδραση της Ελισάβετ, που σίγουρα δεν θα χαρεί καθόλου με τα… νέα .
Πηγή: onlycy.com