ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιά ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ έκαναν χθες οι Αρβύλα?! (Video)

Χθες οι αρβύλα είχαν λίγο πεσμένη διάθεση, σε μία ομολογουμένως δύσκολή ημέρα.

Προς το τέλος της εκπομπής τους έπαιξαν ένα Video το οποίο φαίνεται να δείχνει ένα δελτίο ειδήσεων του BBC, στο οποίο η δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από έναν μεγαλοεπιχειρηματία. Ο εν λόγω κύριος αφήνει άφωνη την παρουσιάστρια, λέγοντας εν ολίγοις ότι η κρίση συμφέρει εκείνους που ξέρουν να τη διαχειριστούν -όπως εκείνον- και ότι προσευχόταν για αυτή! 

Τέλος φτάνει ακόμη και στο σημείο να πει ότι οι κυβερνήσεις δεν κυβερνούν τον κόσμο αλλά... η GOLDMAN SACHS κυβερνά τον πλανήτη!!

Είναι όμως τα πράγματα όπως νόμιζαν και τα έδειξαν οι αρβύλα ή... υπέπεσαν σε γκάφα μεγατόνων?! 
Δείτε το Video και διαβάστε για να καταλάβετε! Το thessnea αποκαλύπτει..!




Αυτό είναι το Video που έπαιξε χθες βράδυ στο ράδιο αρβύλα..

Εκ πρώτης είναι τόσο σοκαριστικό που κατανοείται η απέχθεια που έδειξαν για αυτό τα παιδιά, και ο προβληματισμός τους για όσα άκουσαν.

Θα έπρεπε όμως?


ΟΧΙ!


Επειδή το Video πρόκειται για μια φάρσα, των Yes Men, μιας ομάδας ακτιβιστών που προκαλούν πολιτιστικές παρεμβολές. Δημιουργούν και συντηρούν ψεύτικους ιστότοπους παραπλήσιους με αυτούς των οργανισμών που είναι στόχοι τους, κι έτσι γίνονται λήπτες προσκλήσεων για να συμμετάσχουν σε συνέδρια, συμπόσια και τηλεοπτικές εκπομπές, τις οποίες αποδέχονται προσποιούμενοι ότι είναι οικονομικοί παράγοντες και εκπρόσωποι μεγάλων διεθνών οργανισμών όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου!

Έτσι, όχι μόνο οι Αρβύλα χθες αλλά και η παρουσιάστρια έπεσε θύμα τους, αν και οι δικοί μας θα έπρεπε να το είχαν καταλάβει ως χθες πριν το "παίξουν"!

Φυσικά δεν είναι η πρώτη ΑΚΡΩΣ επιτυχημένη φάρσα των Yes Men, αφού έχουν εμφανιστεί ως εκπρόσωποι του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, της McDonald's, της εταιρίας χημικών Dow και του Υπουργείου Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ, αλλά σίγουρα αποτελεί την πρώτη που "μετά εορτής" συνεχίζεται στη χώρα μας, από "ανυποψίαστους" παρουσιαστές!

Σας αγαπάμε, σας βλέπουμε αλλά λίγη προσοχή στο μέλλον ρε παιδιά...