Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 19/01!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!

Spielberg vs Eastwood

Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



Το Άλογο του Πολέμου
(War Horse)

Δραματική 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 146'

Η ιστορία του Άλμπερτ και του αγαπημένου του αλόγου, Τζόι, μάς οδηγεί σε μια φάρμα, λίγο πριν ξεσπάσει ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Τζόι πωλείται στο βρετανικό ιππικό από τον πατέρα του Άλμπερτ και από εκεί βρίσκεται στις πρώτες γραμμές του μετώπου. Με έναν μαγικό τρόπο, ο Τζόι επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων που συναντά, ενώ ο Άλμπερτ μην μπορώντας να ξεχάσει τον φίλο του, εγκαταλείπει το σπίτι του και κατατάσσεται στον στρατό, προκειμένου να τον ξαναβρεί.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1982, το «War Horse» αποτελεί μια κλασική οικογενειακή ιστορία αγάπης και πίστης, ιδιαίτερα αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Η πρωτότυπη αυτή ιστορία μεταφέρθηκε στο θέατρο με μεγάλη επιτυχία και τότε ήρθε σε επαφή μαζί της ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Στίβεν Σπίλμπεργκ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Έμιλι Γουάτσον, Ντέιβιντ Θιούλις, Πίτερ Μιούλαν, Νιλς Αρεστρουπ, Τομ Χίντλστον, Τζέρεμι Ιρβάιν, Τόμπι Κέμπελ





ΤJ. Edgar
(J. Edgar)

Δραματική, Βιογραφία 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη

Ως ο εκπρόσωπος της επιβολής του νόμου στην Αμερική για περίπου 50 χρόνια, ο Τζέι Έντγκαρ Χούβερ ενέπνεε τον φόβο και τον θαυμασμό, ενώ τις πράξεις του, άλλοι τις καταδίκασαν και άλλοι τις εκθείασαν. Πίσω όμως, από τις κλειστές πόρτες, υπήρχαν μυστικά που αν διέρρεαν θα κατέστρεφαν την εικόνα, την καριέρα και τη ζωή του.

Το σενάριο είναι του βραβευμένου με Όσκαρ, για την ταινία Milk, Ντάστιν Λανς Μπλακ. Δίπλα στον Ντι Κάπριο, θα δούμε την υποψήφια για Όσκαρ, Ναόμι Γουότς (“21 Grams”) στο ρόλο της Έλεν Γκάντι, της γραμματέως του Χούβερ, τη Τζούντι Ντέντς στον ρόλο της υπερπροστατευτικής μητέρας του, τον Άρμι Χάμερ, στο ρόλο του Κλάιντ Τόλσον (προστατευόμενου του Χούβερ που η σχέση τους φέρεται να ξεπερνούσε το επαγγελματικό πλαίσιο) και τον Τζος Λούκας στο ρόλο του θρυλικού αεροπόρου Τσαρλς Λίντμπεργκ.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Κλιντ Ίστγουντ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Λεονάρντο ντι Κάπριο, Ναόμι Γουότς, Τζούντι Ντεντς, Τζος Λούκας, Κεν Χάουαρντ, Άρμι Χάμερ, Ντέιμον Χέριμαν





Η πιο Σκοτεινή Ώρα (3D)
(The Darkest Hour)

Περιπέτεια 2011, ΗΠΑ, Διάρκεια: 89'

Μετά από μια ανεξήγητη παγκόσμια καταστροφή, οι ηλεκτρονικές συσκευές παύουν να λειτουργούν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μια ομάδα Αμερικανών και Βρετανών, που έχουν επισκεφθεί την Μόσχα, βρίσκονται παγιδευμένοι στην πόλη. Το πραγματικό χάος ξεκινά όταν μια άγνωστη δύναμη αρχίζει να καταδιώκει τον ανθρώπινο πληθυσμό. Τα μέλη της ομάδας βρίσκουν καταφύγιο κάτω από τη γη και προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Κρις Γκόρακ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Εμίλ Χιρς, Ολίβια Θίρλμπι, Μινγκέλα, Μαξ , Ρέιτσελ Τέιλορ





Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη, οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!