Κάνει θραύση το 2 for 1 της Cosmote, αλλά μας χάλασε...

Πραγματικός ΧΑΜΟΣ γίνεται τον τελευταίο καιρό με το 2 for 1 της Cosmote

Για όσους δεν το ξέρουν, με ένα μήνυμα του 1€, μέχρι την Τρίτη που μας πέρασε είχες 2 εισιτήρια κινηματογράφου, 2 γεύματα στά TGI Friday's και 2 πίτσες στην τιμή του 1.

Έτσι κάθε Τετάρτη στα Village Cinemas επικρατεί το αδιαχώρητο, ειδικά σε σχέση με τις υπόλοιπες καθημερινές που... βαράνε μύγες τα ταμεία.

Κάτι παρόμοιο επικρατούσε και στα TGI Friday's, όμως οι υπεύθυνοι μας την έκαναν.. γυριστή!
Όποιος έχει φάει στα TGI Friday's Δευτέρα ή Τρίτη, θα ξέρει ότι έχουν πολύ κόσμο μιας και η προσφορά ήταν πολύ καλή. Όμως με λύπη μας μάθαμε ότι τα εν λόγο εστιατόρια δεν θα συνεχίσουν να είναι μέλη του 2 for 1, επειδή οι δύο εταιρίες δεν τα βρήκαν..

Το κακό είναι ότι ΑΚΟΜΗ και με την προσφορά τα TGI Friday's ήταν ΑΡΚΕΤΑ ακριβότερα σχετικά με άλλα - καλά εστιατόρια της πόλης, αφού ένα ζευγάρι χρειαζόταν περίπου 40€ για ένα γεύμα μόνο με 2 κυρίως και αναψυκτικά.. 
Καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι με την πληρωμή του 2ου πιάτου η τιμή εκτοξεύεται κοντά στα 60€ το ζευγάρι, τιμή ιδιαιτέρως τσουχτερή..

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι με τόσο μεγάλες τιμές, το εστιατόριο δε το συνέφερε να παραμείνει στην προσφορά και είμαστε σίγουροι ότι η κίνηση του θα πέσει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ...

Για τα Village

Το 2 for 1 ισχύει για τις Τετάρτες, οπότε αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, σας συμβουλεύουμε να κλείσετε τα εισιτήρια σας από... Δευτέρα, εάν θέλετε να δείτε κάποια εμπορική ταινία, μιας και αυτή την Τετάρτη, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν από νωρίς σε πολλές αίθουσες!

Ακόμη, κλείστε τα μέσω internet με χρεωστική κάρτα και αποφύγετε τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ουρές στα εκδοτήρια, αφού μπορείτε έτσι να παραλάβετε τα εισιτήρια σας από τους αυτόματους πωλητές.

Για τα Θέατρα της Ελληνικής Θεαμάτων

Ο... διάδοχος των Friday's στην προσφορά είναι ορισμένες παραστάσεις των Θεάτρων Ελληνικής Θεαμάτων.
Με λύπη μας συνειδητοποιήσαμε ότι (για την πρώτη εβδομάδα τους έστω) ΟΛΑ τα Θέατρα βρίσκονται στην Αθήνα και κανένα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας..


Για την Pizza Hut


Με την προσφορά, η τιμή της είναι υποφερτή.
Αξίζει ΠΑΝΤΑ μόνο για τις Philadelphia Crust πίτσες της, που είναι τρομερές, αλλά η ψήφος του Thessnea παραμένει στην Pizza Dominos που έχει ΤΡΟΜΕΡΑ καλύτερες τιμές (ειδικά τις καθημερινές) και έχει εξίσου πολύ καλή ποιότητα.


thessnea.blogspot.com