Προσφυγή διασφάλισης από Σηφάκη

Σε κατάθεση προσφυγής κατά της ΠΑΕ Άρης με σκοπό να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται προχώρησε χθες το απόγευμα ο Μιχάλης Σηφάκης.

Την ίδια οδό ακολούθησε και ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο κατά του ΠΑΣ Γιάννινα ζητώντας 265.000 ευρώ.

Μία ακόμη προσφυγή έχει να αντιμετωπίσειη ΠΑΕ Άρης, αυτήν του...
Μιχάλη Σηφάκη με τον διεθνή τερματοφύλακα να θέλησε με την κίνησή του να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται και όχι την ελευθερία του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σηφάκης επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος Ιουνίου όταν και ολοκληρώνεται το υπάρχον συμβόλαιό του.

Η προσφυγή του Κρητικού διεθνή τερματοφύλακα του Άρη ήταν να εκδικαστεί χθες αλλά τελικά πήρε αναβολή για την επόμενη Δευτέρα. Σε ένα χρονικό σημείο όπου μπορεί και να μην υφίσταται.

Τι σημαίνει αυτό;
Ότι στην περίπτωση που η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης τηρήσει την Πέμπτη ότι συμφώνησε με τον μάνατζερ του Σηφάκη, Παύλο Τοπίδη, στο ραντεβού της περασμένης Παρασκευής η προσφυγή που κατατέθηκε θα αποσυρθεί. Σε διαφορετική περίπτωση η εκδίκασή της θα γίνει την Δευτέρα χωρίς να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας.


Ο Σηφάκης εξάλλου είναι προγραμματισμένο το Σάββατο να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη από την Αμβέρσα του Βελγίου έχοντας ολοκληρώσει το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του. Από την Δευτέρα εξάλλου ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη είναι να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις.


Εκτός της προσφυγής του Σηφάκη αναβολή πήρε και αυτήτου Ντάνιελ Τσέζαρεκ με αυτήν του Κροάτη επιθετικού για τα χρήματα που διεκδικεί αλλά και την ελευθερία του να ορίστηκε να εκδικαστεί μεθαύριο Τετάρτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσέζαρεκ βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα.

Προσφυγή και ο "Μπάκα"

Ξένο σώμα αποτελεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο. Ο έμπειρος επιθετικός δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Άγγελο Αναστασιάδη και την Δευτέρα (23/1) κατέθεσε προσφυγή.

Ο Μπακαγιόκο εκτός από την ελευθερία του ζητάει από την Ηπειρώτική ΠΑΕ το ποσό των 265.000 ευρώ. Από την ΠΑΕ έχουν μάλιστα ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για να μείνει ελεύθερος με κάποια από τα χρήματα που ζητάει.
Πηγή: sport24.gr