ΣΟΚ στην Κρήτη: Φριχτός θάνατος ενώ κοιμόντουσαν..

Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα των Γωνιών Μαλεβιζίου στην Κρήτη από τον τραγικό θάνατο δύο ηλικιωμένων οι οποίοι δηλητηριάστηκαν από ένα μαγκάλι που έκαιγε στο δωμάτιο όπου κοιμόντουσαν.

Τους βρήκε φριχτός θάνατος την ώρα που κοιμόντουσαν..

Το ζευγάρι είχε πάει στην Κρήτη για την κηδεία συγγενή τους, όμως...
η μοίρα τους έπαιξε τραγικό παιχνίδι. Μέσα στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν ο 79χρονος άνδρας με τη 74χρονη γυναίκα του υπήρχε ένα ξεχασμένο μαγκάλι, από τις αναθυμιάσεις του οποίου οι δύο ηλικιωμένοι βρήκαν το θάνατο στον ύπνο τους λόγω δηλητηριασης.

Τους δύο ηλικιωμένους βρήκε νεκρούς το πρωί της επόμενης ημέρας ένας ανιψιός τους, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τον γιό -που δεν μένει στην Κρήτη- ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους. Όταν όμως ο άνδρας πήγε στο σπίτι των θείων του, τους είδε από το παράθυρο να κοίτωνται στο κρεβάτι τους σαν να κοιμούνται. Χτύπησε την πόρτα και τα παράθυρα χωρίς αποτέλεσμα, οπότε αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έσπασαν το τζάμι ενός παραθύρου και μπήκαν στο σπίτι, όπου διαπίστωσαν το τραγικό συμβάν.

Όπως αποδείχτηκε, οι δύο ηλικιωμένοι χρησιμοποιούσαν μια παλιά ψησταριά ως μαγκάλι, και είχαν κλείσει τα πάντα, με αποτέλεσμα ο χώρος να μην οξυγονώνεται.

Ο θάνατος τους βρήκε την ώρα που κοιμόντουσαν.
Πηγή: tragiko.com