Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 09/02!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!


Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



Star Wars-Επεισόδιο 1: Η Αόρατη Απειλή 3D
(Star Wars-Episode 1: The Phantom Menace)

Επιστημονική Φαντασία 1999, ΗΠΑ, Διάρκεια: 136'

Στο πρώτο κεφάλαιο της επικής σειράς, που περιγράφει το πώς ξεκίνησαν όλα, πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον (“Unknown”), Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (“The Ghost Writer”) και Νάταλι Πόρτμαν (“Black Swan”).

Η πρωτοπόρα εταιρία παραγωγής οπτικών εφέ του Λούκας, Industrial Light & Magic, έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην μετατροπή ταινιών σε 3D. “Για να έχεις καλά αποτελέσματα χρειάζεσαι χρόνο για να το κάνεις σωστά” δηλώνει ο Τζον Νολ, επόπτης ειδικών εφέ στην Industrial Light & Magic. “Χρειάζεσαι κριτική και καλλιτεχνική ματιά - μαζί με εξαιρετική προσοχή στην λεπτομέρεια - για να επιτύχεις. Δεν μπορείς να βιαστείς και να περιμένεις καλά αποτελέσματα. Για το “Star Wars” θα πάρουμε το χρόνο μας, χρησιμοποιώντας όλα όσα ξέρουμε από αισθητικής και τεχνικής πλευράς, ώστε να παρουσιάσουμε στους θεατές μια φανταστική νέα “Star Wars” εμπειρία”.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζορτζ Λούκας
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Λίαμ Νίσον, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Νάταλι Πόρτμαν, Τζέικ Λόιντ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Περνίλα Όγκαστ, Τέρενς Σταμπ




One For The Money
(One For The Money)

Κωμωδία 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 106'

Η Στέφανι Πλαμ είναι άνεργη και απένταρη, ενώ το αυτοκίνητό της έχει κατασχεθεί. Αποφασίζει να πιάσει δουλειά στον ξάδερφό της, ο οποίος έχει το δικό του γραφείο εγγυήσεων για αποφυλακίσεις. Η πρώτη της αποστολή είναι να πιάσει τον Τζο Μορέλι, πρώην μπάτσο στο Τμήμα Ηθών και παλιό φλερτ της που φυγοδικεί, ενώ του έχει απαγγελθεί κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Τζούλι Αν Ρόμπινσον
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Κάθριν Χέιγκλ, Τζέισον Ο' Μάρα, Ντάνιελ Σαντζάτα





Jack And Jill
(Jack And Jill)

Κωμωδία 2011, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 91'

Ο Jack, ένας δυναμικός διαφημιστής, έχει μια σχεδόν τέλεια ζωή στο L.A. με εξαίρεση τη δίδυμη αδελφή του Jill που μένει στο Bronx. Κάθε χρόνο πρέπει να υπομένει την επίσκεψη της γεροντοκόρης αδερφής του για τη Μέρα των Ευχαριστιών, η οποία αυτή τη φορά παρατείνεται για έναν μήνα. Ο Jack, σε μια προσπάθεια συμφιλίωσης, συμφωνεί να κάνει όλα της τα χατήρια και να της προσφέρει μια πραγματική ξενάγηση στο L.A.

Εν τω μεταξύ, η διαφημιστική του εταιρία πρέπει οπωσδήποτε να κλείσει τον Al Pacino για την επόμενη καμπάνια των Dunkin Donuts. Ο διάσημος ηθοποιός όμως είναι απρόσιτος καθώς πάσχει από νευρικό κλονισμό και έχει αρχίσει να συγχέει την πραγματικότητα με τους ρόλους που έχει υποδυθεί στο παρελθόν.

Σε έναν αγώνα των Lakers ο Jack συνοδεύει την αδερφή του και εντελώς συμπτωματικά συναντούν τον Pacino που δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Jill. Η Jill όμως δεν ανταποκρίνεται και ο Jack προσπαθεί ιδιοτελώς να την πείσει να δώσει μια ευκαιρία στον ερωτοχτυπημένο Pacino, προκειμένου φυσικά να τον κλείσει για το διαφημιστικό. Η όλη κατάσταση κλιμακώνεται μέχρι που κάποια στιγμή ο Jack καταλαβαίνει ποιοι είναι οι πραγματικά σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή του.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ντένις Ντάγκαν
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ανταμ Σάντλερ, Αλ Πατσίνο, Κέιτι Χολμς, Ντάνα Κάρβεϊ, Σαντιάγκο Σεγκούρα




Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη, οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!