Τα τελευταία στοιχεία για τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον

Η είδηση για τον θάνατο της 48χρονης διάσημης τραγουδίστριας που έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή είναι ακόμη νωπή, καθώς νέα δεδομένα συνεχίζουν να έρχονται από κάθε κατεύθυνση.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) βρέθηκε νεκρή το Σάββατο το βράδυ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε στο Μπέβερλι Χιλς. Και συγκεκριμένα μέσα στην μπανιέρα της.

Η νεκροψία έχει ολοκληρωθεί...
χωρίς όμως να έχουμε τα τελικά αποτελέσματα ακόμη καθώς οι απαντήσεις για τις τοξικολογικές εξετάσεις αναμένονται σε 6 με 8 μήνες.
(6-8 ΜΗΝΕΣ???
Στο CSI γίατί τα βγάζουν την ίδια μέρα..;)

Ωστόσο, παρόλο που η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η σταρ βρέθηκε κάτω από το νερό, ο πνιγμός δεν θεωρείται πιθανός ως αιτία θανάτου καθώς το υγρό που βρέθηκε στους πνεύμονες δεν ήταν αρκετό.

Έτσι και ενώ το σώμα της άτυχης Χιούστον έφτασε ήδη στους δικούς της για την προετοιμασία της κηδείας, μαθαίνουμε μεταξύ άλλων πληροφορίες για το τελευταίο γεύμα της σταρ, λίγο πριν μπει στο μπάνιο, από όπου τελικά δεν θα έβγαινε ποτέ ξανά.

Τραγικές εικόνες από τη σουίτα όπου έμενε η Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το τελευταίο της γεύμα που περιλάμβανε ένα χάμπουργκερ, τηγανιτές πατάτες και ένα σάντουιτς με γαλοπούλα και πιπεριές χαλαπένιος.

Από τις φωτογραφίες προκύπτει επίσης ότι η σταρ έπινε σαμπάνια και μπύρα μαζί με το φαγητό της, ενώ ένας δίσκος με το σάντουιτς γαλοπούλα και πιπεριές φαίνεται στο πάτωμα του μπάνιου, όπου ξεχωρίζουν επίσης πεταμένα ένα ξυραφάκι, ένα ποτήρι νερό και διάφορα ρούχα.

Πηγές του δικτύου ΤΜΖ μεταφέρουν ότι η Γουίτνεϊ έφαγε το μπέργκερ και τις πατάτες στο δωμάτιο της σουίτας ενώ πήρε το σάντουιτς και τις χαλαπένιος στο μπάνιο όπου σκόπευε να τα φάει μετά το μπάνιο της.

Στο μεταξύ και ενώ η ανησυχία τώρα στρέφεται στη 18χρονη κόρη της Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown), Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Christina) η οποία φαίνεται επίσης εθισμένη σε ουσίες και αλκοοόλ χωρίς τη δύναμη να αντέξει την απώλεια της μαμάς της.
Πηγή: kanapesnews.blogspot.com