Λ.Κατσέλη: "Ο Βενιζέλος δεν έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα"

Δεκανίκι της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ


Οξύτατη κριτική άσκησε η Λ.Κατσέλη στον Ε.Βενιζέλο, ο οποίος όπως είπε ως υπουργός οικονομικών, "δεν έπιασε τον ταύρο από τα κερατα, δεν κατεθεσε ένα ελληνικό σχέδιο, υποχώρησε και άφησε τους δανειστές να θέσουν τους δικούς τους όρους".

Χαρακτηρίζει πρωτοφανή την ρύθμιση που προβλέπει ότι η Ελλάδα παραιτείται της ασυλίας έναντι κατάσχεσης περιουσιακών της στοιχείων...
τονίζει ότι και ο χρυσός της Ελλάδας μπαίνει στο τραπέζι, υπογραμμίζει δε ότι αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσουμε να πληρώσουμε κάποια δόση θα πρέπει ή να πάρουμε πιο σκληρά μέτρα ή να πάμε σε άτακτη χρεοκοπία.

Ερωτηθείσα η κ.Κατσελη για την προσωπική της διαδρομή στην πολιτική, από εδώ και πέρα, περιορίστηκε να πει οτι είμαστε πολλοί και θα βρεθεί τρόπος έκφρασης.

Υπογράμμισε όμως οτι "δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία ή επανένταξη σε έναν φορέα που πρεσβεύει τα αντίθετα από όσα πιστεύω εγώ".

Οταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Α.Λοβέρδου οτι αν η ΝΔ στις επόμενες εκλογές είναι πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να τη στηρίξει, η κ.Κατσέλη είπε "το ΠΑΣΟΚ γίνεται δεκανίκι της ΝΔ".
Πηγή: rthess.gr