Επιστροφή του Κονσεισάο στον ΠΑΟΚ, σχεδιάζει ο Βρύζας!

Το colpo grosso...με την επιστροφή του Σέρτζιο Κονσεισάο στην Τούμπα και μάλιστα φέρνοντας και Βέλγο επενδυτή , σχεδιάζει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας!


Ο Ζήσης Βρύζας έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς στον ΠΑΟΚ, έναν σχεδιασμό που δεν έχει να κάνει τόσο με το τι θα πετύχει φέτος,αγωνιστικά, ο Δικέφαλος σε Ελλάδα και Ευρώπη , αλλά με το τι επιτάσσει η ΟΥΕΦΑ με βάση το financial fair play για τους συλλόγους που αγωνίζονται στην Ευρώπη.

Πρώτιστος στόχος του προέδρου του ΠΑΟΚ είναι η οικονομική εξυγίανση, με παράλληλη...
καλή παρουσία του Δικεφάλου στα ευρωπαικά κύπελλα και την superleague.

Μέσα στα πλάνα του για την νέα σεζόν, ο Βρύζας ετοιμάζεται να προβεί σε μια σημαντική κίνηση που έχει να κάνει με την επιστροφή στην Τούμπα, του παλιού παίκτη της ομάδας και μέχρι πρότινος τεχνικού διευθυντή της, του Σέρτζιο Κονσεισάο!

Ο Πορτογάλος προπονητής της Ολιανένσε σήμερα, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, καθώς στο διάστημα της κοινής τους παρουσίας στον ΠΑΟΚ , είχαν αναπτύξει μία πολύ δυνατή φιλία.

Η επιστροφή του Κονσεισάο στον Δικέφαλο δεν έχει πάντως να κάνει με την παραμονή ή όχι στον πάγκο της ασπρόμαυρης ομάδας του Λάζλο Μπόλονι, καθώς αυτή εξαρτάται περισσότερο από τις διαθέσεις του ,Ρουμάνου τεχνικού και όχι αυτές του Βρύζα και των συνεργατών του στην διοίκηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Άλωστε είναι κοινό μυστικό ότι ο Μπόλονι, άσχετα με το τι θα πετύχει φέτος στον ΠΑΟΚ, έχει αποκτήσει πλέον πολλούς φίλους στον ΠΑΟΚ, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον ασπρόμαυρο πάγκο, αλλά έχει επίσης εδώ και καιρό στα χέρια του δελεαστικότατες οικονομικά προτάσεις από ομάδες εντός και εκτός Ευρώπης. Ο ίδιος που δηλώνει ικανοποιημένος από την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζει πολύ καλά, πως τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου δεν του επιτρέπουν να κάνει...τρελά όνειρα για υψηλούς αγωνιστικούς στόχους την νέα σεζόν, εφόσον επιλέξει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που ωστόσο γνωρίζουν ελάχιστοι είναι, ότι αν τελικά επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, ο Κονσεισάο- είτε ως προπονητής είτε από άλλο πόστο- θα φέρει μαζί του ως επενδυτή, φίλο του, Βέλγο επιχειρηματία, με τον οποίο απέκτησε φιλικότατες σχέσεις από την εποχή που αγωνίζονταν στο Βέλγιο, ο οποίος έχει ήδη στα χέρια του την πρόταση-πλάνο του Ζήση Βρύζα για τον ΠΑΟΚ που οραματίζεται και δείχνει ιδιαίτερα θετικός στο να συμμετέχει, εφόσον βέβαια πει και το πολυπόθητο ναι ο Κονσεισάο!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτό το γνωρίζουν και στον Παναθηναικό, που σκοπεύουν να κάνουν ιδαίτερα δελεαστική πρόταση στον Κονσεισάο, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Πρασίνων, καθώς θεωρείται πολύ δύσκολο να συνεχίσει εκεί ο Φερέιρα ακόμη κι αν ο ΠΑΟ κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά ο Βρύζας αισιοδοξεί ότι τελικά ο Σέρτζιο θα επιλέξει την Τούμπα και την Θεσσαλονίκη αντί την Παιανία και την Αθήνα...
Πηγή: difernews.gr