Ο Νότης Σφακιανάκης και οι λοιποί μαϊντανοί που φυτρώνουν στις κρίσεις... (Videos)

Δε μπορεί, θα το έχετε παρατηρήσει...


Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο στη χώρα, αρχίζουν δεξιά και αριστερά να φυτρώνουν διάφοροι μαϊντανοί της μουσικής σκηνής, με φοβερές τραγουδάρες-γροθιά στο κατεστημένο..

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, η Άντζελα, η Έφη Θωδη και πολλοί άλλοι, βοήθησαν την κοινωνία εν ώρα ανάγκης, και τώρα έρχεται ο Νότης Σφακιανάκης (χαμένος εδώ και καιρό) να βάλει το πολιτικό σύστημα στη θέση του και να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο με ένα νέο τραγούδι!

To νέο του τραγούδι ονομάζεται «Η Πλατεία» και, όπως δήλωσε ο ίδιος, ταιριάζει σε όσα σε όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με αφορμή την οικονομική κρίση και αποτελεί μέρος του νέου δίσκου του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Απολαύστε (σωθήκαμε!)



Η Αρχή έγινε το 2007 από ποιά άλλη; Την Άντζελα Δημητρίου με το τραγούδι της "Αχ Πατρίδα Μου".
Μια νέα ημέρα ξημέρωσε για την Ελλάδα...



Το δρόμο προς τη σωτηρία μας το 2009 συνέχισαν τα Κίτρινα Ποδήλατα, με ένα τραγούδι το οποίο με τη γκαρίδα του τραγουδιστή κατάφερε να δώσει στη χώρα ελπίδα..



Το 2011 ποιός μπορεί να ξεχάσει τη μεγαλειώδη ερμηνία της Έφης Θώδη στο τραγούδι της "Έλληνες". Το έργο πιά έχει ολοκληρωθεί και η Ελλάδα, ωθούμενη από αυτούς τους μεγάλους καλλιτέχνες, βγήκε από το αδιέξοδο..



Η λίστα θα μπορούσε να συμπληρωθεί με πολλά τραγούδια ακόμη, αλλά ας σταματήσουμε καλύτερα εδώ (αρκετά σωθήκαμε)...
Και φυσικά ελέω κρίσης, γεννήθηκαν και τραγούδια με νόημα και ουσία, όμως τα περισσότερα έχουν κάποια συγκεκριμένα γνωρίσματα..
Βγήκαν απο τραγουδιστές που έχουν πάρει την "κάτω βόλτα", με στίχους νευριασμένους και ψυχοπονιάρικους, για να δώσουν ελπίδα στο λαό (και φυσικά χρήμα και δημοσιότητα στους αοιδούς).

Έχουμε φτάσει όμως σε ένα σημείο που η εκμετάλευση του κόσμου, έχει και τα όρια της και πλέον δεν είναι καν αστείο...

Ας κλείσουμε λοιπόν με ένα πραγματικό επαναστατικό τραγούδι και όχι κάποιου μαϊντανού της εποχής..

thessnea.blogspot.com