18χρονη μαθήτρια, έφυγε απ' το σπίτι για να ζήσει με τον καθηγητή της!

Ένας δάσκαλος σε σχολείο στην Καλιφόρνια εγκατέλειψε τη δουλειά του και άφησε τη γυναίκα και τα παιδιά του, για να μετακομίσει σε ένα νέο διαμέρισμα με μία 18χρονη μαθήτρια, με λιγότερα από τα μισά του χρόνια...

Η μητέρα της έφηβης, Tammie Powers, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στο Facebook κατά του καθηγητή, από τότε που η κόρη της...
έφυγε από το οικογενειακό σπίτι την περασμένη εβδομάδα, για να ζήσει σε ένα διαμέρισμα με τον 41χρονο James Hooker όπως διαβάσαμε στο foxnews.com.

Η μητέρα ελπίζει ότι η δημοσιότητα που προκύπτει από τη σελίδα "Ο James Hooker στη Φυλακή", θα τον θέσει σε νομικό κίνδυνο.

Ο πρώην δάσκαλος εγκατέλειψε την εργασία του στο Λύκειο την περασμένη εβδομάδα και άφησε τη γυναίκα και τα παιδιά του, ένας από τα οποία σπούδαζε στο ίδιο σχολείο, για να ζήσει με την τελειόφοιτη του σχολείου, Jordan Powers.

Ο James Hooker συναντήθηκε για πρώτη φορά με τη 18χρονη όταν αυτή ήταν πρωτοετής στο σχολείο, αλλά υποστηρίζει ότι η σεξουαλική τους σχέση δεν άρχισε έως ότου εκείνη έκλεισε τα 18.

Η μητέρα της Powers δήλωσε ότι έχει αποδείξεις ότι το ζευγάρι είχε ακατάλληλες σχέσεις πολύ πριν από την ενηλικίωση της και πιστεύει ότι ο James έκανε κατάχρηση της εξουσίας του ως δάσκαλος. Η τοπική αστυνομία ερευνά την καταγγελία.

Ο καθηγητής πάντως αναγνωρίζει το ότι ο έρωτας τους έχει βλάψει πολλούς ανθρώπους, όμως αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά του...

Η Jordan είπε ότι γνωρίζει ότι πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούν τη φύση της σχέσης και δήλωσε ότι: "Είναι ο καλύτερος φίλος μου. Θέλω να πω ότι είναι κάτι περισσότερο από έναν εραστή".

thessnea.blogspot.com