Της είπε «σ`αγαπώ» και εκείνη ξύπνησε από κώμα

Η 49χρονη Lorna Baillie από τη Σκωτία υπέστη καρδιακή προσβολή και οι γιατροί πίστευαν ότι δεν θα μπορούσε να επανέλθει στη ζωή. 

Ο σύζυγος της, ο γιος της και οι τρεις κόρες ήταν απαρηγόρητοι όταν μετά από σκληρές προσπάθειες τριών ωρών οι γιατροί τους ενημέρωναν ότι δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν και πως η Lorna ήταν σε κωματώδη κατάσταση.

Όταν ο σύζυγός της θέλησε να την αποχαιρετήσει, της ψιθύρισε «σ’αγαπώ» και τότε έγινε το θαύμα…

Όλη η οικογένεια ήταν συγκεντρωμένη γύρω από το κρεβάτι της 49χρονης για να την αποχαιρετίσει. Η γυναίκα ήταν «τεχνικά νεκρή» καθώς το μόνο που την κρατούσε στη ζωή ήταν τα μηχανήματα. Λίγα λεπτά αφού ο σύζυγός της έσκυψε στο αυτί της και ψιθύρισε «Lorna, σ'αγαπώ, γύρνα πίσω», και η γυναίκα άρχισε να αποκτά το φυσιολογικό της χρώμα και πάλι.

Η νοσοκόμα αρχικά τους διαβεβαίωσε πως ήταν μια «παρενέργεια» της τελευταίας προσπάθειας θεραπείας. Όταν αργότερα άρχισαν να τρεμοπαίζουν οι βλεφαρίδες της γυναίκας και να σφίγγει το χέρι της κόρης της, η νοσοκόμα και πάλι τους είπε πως είναι συχνό κάτι τέτοιο. Η οικογένεια επέμεινε όμως και έφεραν άμεσα ένα γιατρό στο δωμάτιο. Αφού συνειδητοποίησαν ότι η 49χρονη γυναίκα είχε σφυγμό η ιατρική ομάδα άρχισε άμεσα θεραπεία.

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας δήλωσε στα Μέσα Ενημέρωσης ότι «Είμαστε τόσο δεμένη οικογένεια που δε θα τα παρατούσαμε τόσο εύκολα» ενώ ο γιατρός David Farquharson ανέφερε ότι «Μια τέτοια ανάκαμψη είναι σπάνια ενώ η γυναίκα συνεχίζει να σημειώνει πρόοδο». Έχοντας περάσει αρκετές ημέρες από το περιστατικό η Lorna Baillie μπορεί πλέον να κουνάει τα χέρια της, να σηκώνεται από το κρεβάτι και επικοινωνεί κανονικά με την οικογένεια της.
Πηγή: E-Radio.gr