Ακροδεξιά κωλοτούμπα από τον Καρατζαφέρη..

Ε, λογικό και αναμενόμενο ήταν...


Τόσο καιρό που έκανε τον καλό και πήγαινε με τα νερά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εκτός του ότι έχασε στελέχη, έχασε και ένα σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων του.

Και αφού το νέο προφίλ του ήσυχου, μνημονιακού (και μετά αντιμνημονιακού, inception κωλοτούμπας), κεντροδεξιού Καρατζαφέρη που βλέπαμε τους προηγούμενους μήνες, του βγήκε σε κακό, είπε να το γυρίσει στα παλιά, καλά, ακροδεξιά του standards. Πως το έκανε;

Με νέες σοκαριστικές δηλώσεις για την αλλαγή νομοθεσίας περί οπλοχρησίας.

Μάλιστα απαίτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το να επιτρέπεται στους αστυνομικούς η χρήση όπλου, ακόμα και χωρίς να έχουν δεχθεί πρώτοι επίθεση με νέο νόμο. "Δεν μπορούμε να είμαστε και πεινασμένοι και τρομαγμένοι. Ή θα αποφασίσουμε να λάβουμε μέτρα προστασίας της κοινωνίας ή όλες αυτές οι ψευτοπροοδευτικές υστερίες θα στερούν ζωές από τον ελληνικό λαό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μίλησε για τα αυξημένα ποσοστά ληστειών και αντί να καταλάβει ότι ηθικός αυτουργός είναι τα χάλια της κυβέρνησης στην οποία και ο ίδιος έβαλε το λιθαράκι του, έκανε την πρόταση: "Όταν ληστής μπαίνει στο σπίτι σου ή μπαίνει στην επιχείρησή σου μπορείς και τον πυροβολείς. Ξεκάθαρα. Εκείνη τη στιγμή που μπαίνει μέσα ο ληστής δεν θα κάνεις διάκριση όπλων".

Δηλαδή αν μπει ο κακομοίρης που δεν έχει να φάει και τον δεις, απλά τον σκοτώνεις.

Για τους λαθρομετανάστες πρότεινε να μεταφέρονται σε στρατόπεδα και πρόσθεσε : "Όταν θα έρθουμε στα πράγματα θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες. Ο στρατός εγκαταλείπει στρατόπεδα βάλτε εκείνους μέσα και θα τρώει όποιος παράγει για την Ελλάδα. Ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα. Να ξέρει αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν ότι αν έρθει εδώ θα μπει σε στρατόπεδο, δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος να εγκληματεί. Και θα τρώει εάν παράγει".

Πρότεινε και το εξής ψυχοπονιάρικο, να μην πληρωθούν τα κόμματα για τις εκλογές και τα 25 εκατομμύρια που θα έπαιρναν να πάνε στους φτωχούς Έλληνες..
ΣΩΘΗΚΑΜΕ!! 
Δηλαδή από τα 11 εκατομμύρια Έλληνες, τα 5 που είναι (ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) σε καθεστώς φτώχειας να μοιραστούν 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ εκατομμύρια!!
Με αυτό το ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΕΝΤΑΕΥΡΟ λοιπόν, μας γλύκανε ο κύριος Καρατζαφέρης..

Αν και το 5€ πλέον το κάνατε να φαντάζει επιταγή, κρατήστε το, τόση χαρά μαζεμένη δε θα την αντέξουμε..
thessnea.blogspot.com