Μαθήτρια λυκείου, γέννησε στις τουαλέτες του σχολείου της

Μια μαθήτρια λυκείου των προαστίων του Σικάγο, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι την Τρίτη σε μία από τις τουαλέτες του σχολείου...

Οι καθηγητές του σχολείου του Streamwood αναφέρουν ότι η 17χρονη έφυγε από την τάξη για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα γύρω στις 9:15 π.μ. και λίγο αργότερα ένας υπάλληλος που άκουσε τις κραυγές που προέρχονταν από το μπάνιο...
ειδοποίησε τους αστυνομικούς του σχολείου, αναφέρει η TribLocal.

Ένας αξιωματικός της αστυνομίας του σχολείου, ο Steve Kisch κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και τη νοσοκόμα του σχολείου γύρω στις 9:45 π.μ.,  τοποθετώντας παράλληλα προσωρινά το σχολείο σε ιατρικό κλείδωμα, κρατώντας τους μαθητές στις τάξεις τους, για να βρίσκονται οι διάδρομοι ελεύθεροι για το ιατρικό προσωπικό.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, το προσωπικό του βρήκε τη μαθήτρια να έχει ήδη γεννήσει και να κρατά το αγοράκι της στην αγκαλιά της. Η μαθήτρια και το μωρό, μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο ιατρικό κέντρο και είναι σε καλή κατάσταση.

"Στηρίζουμε την οικογένεια και θα παρέχουμε στη νέα μητέρα ότι χρειαστεί, όταν επιστρέψει πίσω στο σχολείο", δήλωσε στην Chicago Sun-Times ο συντονιστής ασφαλείας της περιοχής.

Το όνομα της ανήλικης μαθήτριας, δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ενώ το Λύκειο Streamwood βρίσκεται περίπου 30 μίλια βορειοδυτικά του Σικάγο.

thessnea.blogspot.com