Τι συζητούν οι γυναίκες μεταξύ τους, γύρω από το Sex..!

Παρότι ότι το σεξ μπορεί να είναι ένα θέμα ταμπού για πολλούς, μεταξύ φίλων οι συζητήσεις σχετικά με αυτό είναι πολύ συχνές... 

Οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να ανοιχτούν σε άλλες γυναίκες και να αποκαλύψουν τις πιο προσωπικές τους σκέψεις, συναισθήματα, και εμπειρίες, ειδικά με τις καλύτερες τους φίλες.

Οπότε αν όταν την ρωτήσατε σας απάντησε "Όχι αγάπη μου, δεν έχω πει τίποτα σε καμία!", ξανασκεφτείτε το, γιατί το πιθανότερο είναι να μην ήταν εντελώς ειλικρινής μαζί σας...
Η συζήτηση με τις φίλες της είναι αρκετά ανοιχτή, ειλικρινής, αλλά και αρκετά... γραφική. Juicy λεπτομέρειες, εμπειρίες και ιδιαιτερότητες, όπως το μέγεθος, τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων, άγριες ​​φαντασιώσεις, νέες εμπειρίες, είναι όλα μέσα στη σφαίρα των θεμάτων που συζητήθηκαν μεταξύ τους.

Ποια είναι τα θέματα περί του σεξ για τα οποία οι γυναίκες συνήθως μιλάνε; Πάρε μια βαθιά ανάσα και διάβασε...:

Μέγεθος
Ναι.. Οι γυναίκες μιλούν για το μέγεθος, το σχήμα, τη μορφή και ακόμη περισσότερα, με τις φίλες τους.

Οργασμοί
Οι γυναίκες μιλούν με άλλες γυναίκες για τους οργασμούς τους (αν τους φτάσει ή όχι), το πως αισθάνονται και την πρώτη και τελευταία φορά που είχαν ένα! Θεωρούν ότι έχοντας κάποιον να ακούσει όσα έχουν να πουν, μπορούν να αποκτήσουν χρήσιμες συμβουλές επί του θέματος...

Απόδοση
Αν και θα το περιμένατε, φυσικά και ανταλλάσσουν λεπτομέρειες για τις επιδόσεις των ερωτικών τους συντρόφων (ασχέτως αν το παραδέχονται σε αυτούς ή όχι)! Αν η πρώτη φορά, διήρκεσε πολύ, αν τις επόμενες τα πήγες καλύτερα κλπ, οι φίλες της τα ξέρουν όλα... Οπότε αποδέξου το, χαλάρωσε και δείξε αυτοπεποίθηση (δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο..)!


Σεξουαλική περιπέτειες
Σεξ σε ασυνήθιστα μέρη, νέες θέσεις και κινήσεις, καθώς και όλες οι πικάντικες τους ιστορίες, αποκαλύπτονται μεταξύ των γυναικών. Και φυσικά αυτό ισχύει για παντρεμένες και μη. Για να μη νομίζεις ότι επειδή παντρεύτηκες, δε θα μαθευτούν τα "κατορθώματα" σας..!

Σεξουαλικές φαντασιώσεις
Οι γυναίκες μπορεί να μη μπορούν να πουν στους άνδρες τους, για τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Ωστόσο, οι φίλες έχουν πρόσβαση στα περισσότερα σενάρια φαντασίας που περνούν απ' το μυαλό τους, αλλά κρατούν και κάποια μόνο για εκείνες.

Τι της αρέσει
Οι γυναίκες λένε τις φίλες τους για το τι τους αρέσει ή θα ήθελαν να συμβαίνει κατά τη διάρκεια του σεξ. Πού θέλουν να τις αγγίζουν, τι ώρα της ημέρας προτιμούν να κάνουν σεξ, πού και πώς τους αρέσει κλπ.

Τι αντιπαθεί
Οι φίλες της ξέρουν τα πάντα για το τι δεν της αρέσει κατά τη διάρκεια του σεξ και γενικά επάνω στον σύντροφο τους. Σε εκείνον όμως δεν πρόκειται να το πουν σχεδόν, συνήθως λόγω του φόβου μήπως πληγωθούν τα αισθήματά του.. (όπως το ότι δεν της αρέσουν τα... μαλλιά του, για παράδειγμα).

Τι θέλει
Αν θα ήθελε ο σύντροφος της να ήταν πιο ρομαντικός, πιο παθιασμένος, πιο ισχυρός, πιο ευαίσθητος, να άντεχε περισσότερο στο κρεβάτι ή να ήθελε λιγότερο σεξ, οι φίλες της φυσικά το ξέρουν...


Άνδρες! μετά την αρχική παγωμάρα των παραπάνω, υπάρχουν (τουλάχιστον) αρκετά θετικά στο όλο ζήτημα.. Το να έχει η σύντροφος σας μια έμπιστη φίλη για να συζητάει τα.. του κρεβατιού σας, ενισχύει την γυναικεία φυσική λειτουργία και ζωτικότητα και βοηθά να μειωθεί το στρες.

Μιλώντας σε άλλες γυναίκες, μπορεί να τις βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό και το σώμα τους, να πάρουν στήριξη, συμβουλές και ιδέες. Πολλές φορές, οι γυναίκες αισθάνονται ότι ορισμένα πράγματα συμβαίνουν μονάχα σε εκείνες, όμως μόλις ανακαλύψουν ότι τα βιώνουν και άλλες γυναίκες, ανακουφίζονται και ενισχύεται η αυτοπεποίθηση τους (κάτι που συχνά συμβαίνει και στους άνδρες).

Έτσι είναι τα πράγματα και έτσι θα είναι, δεν πρόκειται να τις αλλάξετε εσείς..!
Μπορείτε όμως να προσπαθήσετε να τις καταλάβετε και να βελτιώσετε τη δική σας επικοινωνία μαζί της. Γιατί όσο πιο άνετα θα είναι με εσάς, τόσα περισσότερα θα ξέρετε και αντίστοιχα τόσα λιγότερα θα έχει την ανάγκη να μοιραστεί με τις φίλες της..
thessnea.blogspot.com