Έρχεται η εφαρμογή "Με Συλλαμβάνουν" στα κινητά! (Video)

Μια νέα εφαρμογή για smartphones δημιουργείται για να βοηθήσει παράνομους μετανάστες ενημερώνοντας τους φίλους και την οικογένειά τους για την ακριβή θέση τους, την στιγμή της σύλληψης τους!

Όπως και άλλες Android εφαρμογές που αναπτύχθηκαν από τους ακτιβιστές της Occupy Wall Street, αυτό το app θα στέλνει ένα προκαθορισμένο μήνυμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών προξενείων και των δικηγόρων των συλληφθέντων...

Αυτό είναι το έργο των δύο οργανώσεων για τα δικαιώματα των μεταναστών στην Αριζόνα, που βλέπουν την ανάγκη για την επίσπευση της επικοινωνίας.

«Είναι δύσκολο», λέει η Λυδία Γκουσμάν, εκτελεστική διευθύντρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Respect-Respeto στο Νότιο Φοίνιξ της Αριζόνα. "Προσπαθούμε να μεταφέρουμε όλες αυτές τις πληροφορίες στην οικογένειά τους, ενώ την ίδια στιγμή να τους παρέχουμε και συμβουλές για τα δικαιώματά τους."

Ακόμη, η εφαρμογή αυτή θα παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμά τους να παραμείνουν σιωπηλοί και να έχουν δικηγόρο παρόντα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, τόσο στα αγγλικά και στα ισπανικά. Και, όπως πολλοί πρότυπο κινητά τηλέφωνα με δυνατότητες φωτογραφία, η eApp θα στείλετε φωτογραφίες και βίντεο σε ένα web interface για τις επαφές τους για να έχουν πρόσβαση.



thessnea.blogspot.com