Οι νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 12/04!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στις μεγάλες οθόνες!


Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις και cast από όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!



Οι Καλοκαιρινές Μου Διακοπές
(How I Spent My Summer Vacation/Get the Gringo)

Περιπέτεια, Δραματική 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 95'

Ένας εγκληματίας, ο Ντράιβερ, συλλαμβάνεται από τη μεξικανική αστυνομία, όταν προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με ένα αυτοκίνητο γεμάτο κλεμμένα χρήματα. Οδηγείται στην κακόφημη φυλακή El Pueblito και, ενώ κανείς δε γνωρίζει το μέρος όπου κρατείται, τον επισκέπτεται ένας διεφθαρμένος υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας, ο οποίος τον εκβιάζει πως, αν δεν του δώσει χρήματα, θα τον παραδώσει στις Αρχές. Παράλληλα, ο Ντράιβερ γνωρίζεται με ένα μικρό φυλακισμένο αγόρι, που του μαθαίνει τους κανόνες επιβίωσης στη φυλακή, αλλά κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Έντριαν Γκράνμπεργκ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Μελ Γκίμπσον, Πίτερ Στορμάρε





Το Μικρό Σπίτι στο Δάσος
(The Cabin in the Woods)

Τρόμου 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 95'

Τέσσερις φίλοι από το κολλέγιο αποφασίζουν να περάσουν ένα σαββατοκύριακο σε μια ξύλινη καλύβα στο δάσος. Δύο ηλικιωμένοι τύποι, οι οποίοι όπως φαίνεται γνωρίζουν κάτι παραπάνω σχετικά με τη συγκεκριμένη καλύβα, τους συμβουλεύουν να το ξανασκεφτούν. Φυσικά, τα λόγια τους σκορπίζουν στον αέρα και, το ίδιο κιόλας βράδυ, ο εφιάλτης ξεκινά...
Μη βιάζεστε, δεν τα ξέρετε όλα. Όπως, για παράδειγμα, τι ρόλο παίζει μια ομάδα τεχνικών σε ένα πύργο ελέγχου που παρακολουθεί την ανελέητη σφαγή...

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν μεν ολοκληρωθεί από το 2009, όμως η -προσωρινή- απόφαση των παραγωγών να το μετατρέψουν σε 3D και η μετέπειτα χρεοκοπία της MGM, η οποία είχε τα δικαιώματα του, επέδρασαν αποφασιστικά στο να αναβληθεί επ’ αόριστον η διανομή του στις αίθουσες. Η ανάληψη της διεθνούς διανομής του από την Lionsgate επανάφερε την τάξη, και έτσι θα παρακολουθήσουμε μια καθ’ όλα αντισυμβατική ταινία τρόμου, με πνευματώδεις διαλόγους, άφθονο μαύρο χιούμορ και απανωτές ανατροπές, η οποία αναμένεται να ανανεώσει ένα (υπο)είδος, το οποίο θεωρητικά έχουν εξαντλήσει ταινίες όπως το «Evil Dead - Το Καταραμένο Άσμα» του Σαμ Ράιμι και το «Cabin Fever - Το Καταφύγιο του Τρόμου» του Ιλάι Ροθ.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ντρου Γκοντάρ
ΣΕΝΑΡΙΟ:
Τζος Γουίντον , Ντρου Γκοντάρ, Τζέσι Γουίλιαμς
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ρίτσαρντ Τζένκινς, Κρις Χέμσγουορθ, Μπράντλι Γουίτφορντ, Φραν Κρανζ, Κρίστεν Κόνολι, Τζοντέλ Φέρλαντ




Streetdance 2 3D
(Streetdance 2 3D)

Μιούζικαλ 2012, Μεγάλη Βρετανία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 85'

Ο χορευτής του streetdance, Ας (Φαλκ Χέντσελ), μαζί με το νέο του φίλο, Έντι (Τζορτζ Σάμσον), ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη για να συγκεντρώσουν τους καλύτερους streetdancers σε μια δυνατή ομάδα χορευτών, με στόχο να κερδίσουν τους Invincible. Στην πορεία όμως ο Ας συναντά και τον έρωτα, στο πρόσωπο της πανέμορφης χορεύτριας της σάλσα, Εύα (Σοφία Μπουτέλα). Το αποτέλεσμα είναι μια τολμηρή ταινία γεμάτη ένταση, συναίσθημα και απίστευτες χορογραφίες, που συνδυάζουν το latin και το streetdance σε 3D.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Μαξ Γκίουα, Ντάνια Πασκίνι
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Φαλκ Χέντσελ, Σοφία Μπουτελα, Οκαί Οσέι, Τζορτζ Σάμσον, Τομ Κόντι




Πειρατές!
(The Pirates! Band of Misfits)

Animation 2012, Έγχρωμη, Διάρκεια: 88'

Ο Καπετάνιος Πειρατής, ένας ενθουσιώδης κουρσάρος, ο οποίος δε φημίζεται ακριβώς για τον τρόμο που προκαλεί στους απανταχού ναυτικούς, έχει έναν και μοναδικό στόχο στην «καριέρα» του: να αναδειχθεί... «Πειρατής της Χρονιάς»! Αποφασισμένος να πετύχει και αδιαφορώντας για τους ανομολόγητους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν οι αχανείς ωκεανοί, πείθει το πλήρωμά του, μια ετερόκλητη σύναξη από γκαντέμηδες θαλασσόλυκους του... γλυκού νερού, να βάλει τα δυνατά του, προκειμένου να κατατροπώσει τους αντιπάλους του, τον Μαύρο Μπέλαμι και την Λιζ Χατζάρα. Όμως, πολύ σύντομα οι τρεις πειρατές θα αναγκαστούν να συμμαχήσουν απέναντι στον κοινό εχθρό: μια διαβολική βασίλισσα, ταγμένη στην εξάλειψη της πειρατείας!

H ταινία «The Pirates! Band of Misfits» είναι η πλέον φιλόδοξη δημιουργία του πολυβραβευμένου Βρετανικού studio Aardman Animations, που ειδικεύεται σε αριστοτεχνικά χειροποίητα κινούμενα σχέδια, βασισμένα στην τεχνική του stop-motion. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντάμε τον Πίτερ Λορντ, εκ των ιδρυτών του studio και σκηνοθέτη (μαζί με τον Νικ Παρκ) του ξέφρενου animation «Οι κότες το ’σκασαν», και τον Τζεφ Νιούιτ, ενώ το all-star καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους Τζέρεμι Πίβεν και Σάλμα Χάγιεκ σε ρόλους ανταγωνιστών πειρατών, την Ιμέλντα Στόντον στο ρόλο της σατανικής βασίλισσας και τον Ντέιβιντ Τέναντ στο ρόλο κάποιου... Δαρβίνου!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Πίτερ Λορντ, Τζεφ Νιούιτ
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ:
Χιου Γκραντ, Σάλμα Χάγιεκ, Ιμέλντα Στάντον, Τζέρεμι Πίβεν, Μάρτιν Φρίμαν




Καθρέφτη, Καθρεφτάκι μου
(Mirror Mirror)

Φαντασίας, Κωμωδία 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 106'

Τζούλια Ρόμπερτς επιτέλους σε ρόλο κακιάς και...μάλιστα όχι στο άνθος της ηλικίας της! Το κλασικό παραμύθι Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη δια χειρός Τάρσεμ Σινγκ.

Μετά το χαμό του αγαπημένου Βασιλιά, η αδίστακτη γυναίκα του, παίρνει τον έλεγχο του βασιλείου και κρατά την όμορφη 18-χρονη Χιονάτη, κλεισμένη στο παλάτι. Αλλά όταν η πριγκίπισσα προσελκύει την προσοχή του γοητευτικού και πλούσιου πρίγκιπα που τους επισκέπτεται, η ζηλιάρα Βασίλισσα εξορίζει το κορίτσι σε ένα κοντινό δάσος. Εκεί αναλαμβάνουν να την προσέχουν μία παρέα φασαριόζικων αλλά καλόκαρδων νάνων. Δίπλα τους η Χιονάτη μετατρέπεται σε μια γενναία νεαρή γυναίκα αποφασισμένη να σώσει τη χώρα της από τη βασίλισσα. Με την υποστήριξη των νέων φίλων της, παλεύει να κερδίσει ξανά τη θέση της στο βασίλειο και την καρδιά του πρίγκιπα, σε αυτή τη μαγική και κωμική περιπέτεια που θα κλέψει τις καρδιές και τη φαντασία του κοινού σε όλο τον κόσμο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ταρσέμ Σινγκ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Τζούλια Ρόμπερτς, Λίλι Κόλινς, Άρμι Χάμερ, Σον Μπιν, Νέιθαν Λέιν



Καλά, ούτε αν με πληρώσουν δε το βλέπω αυτό...
Λογικά πάει για βατόμουρο.


Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!